11 / 143
    granadírsky pochod
    patkaaa
    autor

    Granadír:
    Všetky prísady dávam od oka...
    Uvarím zemiaky v osolenej vode a samostatne aj fliačky. Kým sa nám zemiaky a cestoviny uvaria, osmažím si na panvici na kocky nakrájanú slaninku, zasypem mletou červenou paprikou a zalejem mliekom (cca 2dcl), nechám zovrieť a odstavím. Keď sú zemiaky uvarené, scedím ich a preložím do misky, kde ich trošku popučím... Pridám uvarenú cestovinu a slaninku s mliekom, všetko poriadne premiešam a hotovo. 🙂

    14. jún 2015

    aspoň raz zza 3 týždne musí u nas byť. no ja ho ešte (to ma muž naučil) nechám po uvarení normálne na panvici pripiecť z jednej a druhj strany. je chutnejší. 🙂

    15. júl 2016
    patkaaa
    autor

    @sonaja ja som sa kedysi tiež nechala inšpirovať mojou svokrou, tiež ho zvykne trošku zapiecť, no nám sa zal taký "vysušený", máme radi taký ozaj šťavnatý granadír 🙂

    15. júl 2016

    Skusala som tvoj granadir uzasny bol super recept ozaj ;)

    7. jan 2017
    patkaaa
    autor

    @nikuska333 to sa naozaj tesim 🙂

    12. jan 2017