43 / 56
    Salma Hayek po nadojčení afrického dieťaťa - matka podvyživeného týždňového bábatka zo Sierra Leone prišla o mlieko, Salma ho bez váhania nadojčila (2009)

    na toto som aj zabudla, vdaka za pripomenutie. podla mna to od nej bolo perfektne.

    20. nov 2012

    @vvrka Som rada, že potešila🙂.

    20. nov 2012

    klobúk dole predňou, ja som za kojenie, je to úžasný pocit, ja som rada, že som mohla kojiť aj s mojimi "nulkami" 😀 ale nakojiť cudzie dieťa a ešte niekde v afrike to nie ... baby úprimne nakojili by ste cudzie dieťa ?

    23. nov 2012

    @monikanikol - ja ano, hlavne keby to bolo prave take babo ako na tom obrazku! To ako mu asi musi byt, ked ma par tyzdnov a uz pozna co je to hlad by bolo asi silnejsie ako nejaky divny pocit, z eved to nie je moje dieta!

    23. nov 2012

    @monikanikol za takych podmienok by som kludne aj nakojila cudzie, myslim, ze je to materinsky instinkt nas zien, aj ked sa tyka cudzieho dietata. verim, ze ty by si tiez podala jedlo cudziemu hladnemu dietatu. len my stale rozmyslame v medziach nasej civilizacie - ze ved sa da ist do obchodu a nieco tomu dietatu kupit. v takych podmienkach, ako bola salma, moc na vyber nebolo. bud ho nechas trpiet, alebo poskytnes svoje. budem extremistka, ale keby si nasla dieta v kontajneri (co sa bohuzial z casu na cas stava aj u nas), nenakojis ho, ked vies, ze mu to moze zachranit zivot? zahrejes ho a zasytis a pritom zavolas sanitku...

    23. nov 2012

    Super, je šlachetná. Ja by som urobila to isté a bez váhania.

    23. nov 2012

    @monikanikol pamätám si túto fotku,ona vtedy mala klobuciky,ked kojila...aj ja by som určite nakojila 🙂

    17. apr 2013

    Vobec som o tom nepocula, je to uzasne!!! Obdivuhodna.

    27. okt 2015

    Viem že aj mňa kojila iná mamička, čo rodila ten istý deň ako moja mama, vraj aby nás pustili z pôrodnice, že dostatočne priberám... (to len kým sa mojej mamine dostatočne rozbehlo mlieko)

    6. sep 2016