368 / 498

    Kolko ludi v tom zije, taky velky dom by som nechcela, posobi tento dom ako vo filmoch kde vrazdia alebo nieco.. 😐

    14. jan 2022
    miadi
    autor

    @zazvorka87 hah netusim kolko ludi v nom zije Mne sa paci ale nedumam nad tym ci by som tam chcela žit staci mi nas dom 😃ale pokocham sa pohladom.

    14. jan 2022

    @zazvorka87 hahaha, presne to iste mi napadlo, krasny dom,ale ako z nejakeho thrileru 😁😁

    14. jan 2022
    miadi
    autor

    @zazvorka87 Mne sa pacia tie velke domy v tych vrazda filmoch 😃aspon je kam utekat alebo su tam skryte miestnosti mega kniznice atd. Proste priestor pre zahadu v garzonke Ta vrah nebude dlho nahanat a vybehnes na balkon a hotovo 😅 ak je tam vacsia rodina tak super ale ked su tam len 2 stari manzelia tak je to dost puste.. ale to Vacsinou ludia predaju a kupia nieco mensie.

    14. jan 2022

    @alexandra_saska
    alebo z hororu,ale to oni holivude zato mozu ,ze natacaju v takych domoch,a tiez kolko upratovania zabere taky dom jedine ze platia uptratovacku.
    @miadi
    dobry postreh,skoda ze take sa deje naozaj tie tajne izby 😕

    14. jan 2022

    @zazvorka87 to upratovanie je asi horsie, ale aj tak by som si to vyskusala, aspon ako na dovolenku 😁😁
    @miadi skvely postreh, inak som velmi rada, ze davas stale nejake foto, tak sa tam v duchu prenesiem 🤗

    14. jan 2022
    miadi
    autor

    @zazvorka87 tu dost bezne maju ludia 3 deti a Viac .. Jedna sekta Mennonite ti maju minimalne 4 v priemere 7 az 12.. Vacsinou v takychto vacsich domoch maju upratovacku ( prave tie zeny z tej sekty to robia na čierno lebo ich skoly su take hmm ani vlada ich neuznava -nemaju z nich moc sancu na vysku ist ucia sa tam ine veci polnohospodarstvo rucne prace a to su drahe sukromne)

    14. jan 2022

    @miadi
    som vygoolila menonitych,pekne sa obliekaju zeny,krasne saty.

    14. jan 2022
    miadi
    autor

    to v pravo je Asi garaz s podkrovnou izbou alebo sklad.. v predu ten velky vchod sa casto nepouziva za nimi je obyvacka haloveho stylu a schodisko.dole je kuchyna jedalen wc alebo 2wc a hore su izby,
    @alexandra_saska Tie balkoniky sa mi najprv pacili ale kedze ich vobec nepouzivaju je to len taka okrasa.

    14. jan 2022
    miadi
    autor

    @zazvorka87 si robis srandu? biele ponozky v sandaloch a kvetovane saty hmm ale pozeram ze Ta ujo google oklamal to co ukazuje je lepsie ako realita vyzera to skor na americkych Mennonite pomali Amish . To co ukazuje google je taka kvalitnejsia krojovejsia verzia. V realite sa obliekaju ako strasidla 😒musia Lebo pekne veci je “pycha” = hriech poznala som par mladych modernejsich Mennonite bab co mi to vysvetlili.

    14. jan 2022