mana173
9. mar 2017
89 

Moja skúsenost z testovania zubnej pasty Zendium

 V úvode sa chcem velmi pekne poďakovať za možnosť odskúšať zubnú pastu. Velmi som sa potešila že, sa už aj na mna štastie usmialo 🙂 ❤

Na prvý dojem som bola prekvapená aj z toho velkého balíka, krabica ako svet a v nej sa ukrývala zubná pasta Zendium a prekrásna obálka od modrého koníka ktorú som si odložila.

Ale teraz prejdem konkrétne k paste.  Prvý dojem zo vzhľadu pasty bol ukážkový. Skvelý materiál a podobne. Po prvom umytí zubov som bola velmi nadšená z vôňe a chuti pasty. Mala som pocit sviežosti a čistoty v ústach.

Momentálne som v požehnanom stave a mám pocit bolavých a citlivých zubov. A väčšií sklon ku kazivosti zubnej skloviny. Po pár dňoch používania pasty Zendium som mala menej bolestivé krčky to je pre mňa velké pozitívum. Ako každý bežný človek, sompastu testovala 2x denne.

Čo by som vytkla, že pasta nepení ako sme zvyknutí ale pasta ani nemá peniť, však to nie je šampón 🙂. Ale zvyk je zvyk. Ďalej ma prekvapilo, že pasta neeliminuje zápachy z úst ten pocit sviežosti čo som mala na začiatku ako by sa rozplynul.

S úsmevom na perách ale môžem povedať, že som si umývala zuby 5min v kuse bez toho aby ma napínalo. Z iných pást ma momentálne v tehotenstve napína. Veľké plus je aj to, že neštípe a, že hneď po umytí zúbkov sa môžete pustiť do raňajok. 🙂 

Zhrnula by som to tak, že pasta Zendium je skvelý a kvalitný výrobok na trhu, určite si pastu zakúpim a budem ju nadalej používať.

#test_zendium

Začni písať komentár...

Odošli