maggie20
4. jan 2022
772 

Nástenné a plánovacie kalendáre 2022

Rok 2021 je za nami a prišiel čas zamerať sa na ten ďalší. Aký by mal byť váš rok 2022? Čo všetko v ňom plánujete stihnúť, zažiť, zrealizovať? Čakajú vás dôležité jubileá, svadby či krstiny? Máte v pláne zažiť niečo extra, niečo špeciálne? Je najvyšší čas zložiť zo steny starý kalendár, urobiť miesto novému a začať plánovať.

pixabay.com

Nástenných a stolových plánovacích kalendárov sú momentálne plné kníhkupectvá a papiernictvá. Je vo vašej domácnosti či na pracovnom stole nejaký obľúbený, ktorý si pravidelne kupujete každý rok?

Ak nie, možno vás zaujme niektorý z nasledovných.

Nástenné kalendáre

Rodinný plánovací kalendár 2022

Farebný a pekne ilustrovaný rodinný kalendár. Páčia sa mi na ňom praktické stĺpce na dopisovanie úloh a termínov pre päť členov rodiny. Za výhodu tohto kalendára tiež považujem, že máte na jednej strane prehľadne celý mesiac. Nevýhodou je, že v ňom nie sú znázornené školské prázdniny. Je to veľké mínus, keďže rodinné plány sa často odvíjajú práve od prázdnin.

Nástenný Rodinný plánovací kalendár 2022

Je pre vás rodina na prvom mieste? Zorganizujte všetky rodinné aktivity v praktickom plánovacom kalendári štvorcového formátu.

Nástenný Rodinný plánovací kalendár XXL 2022

Je väčšou verziou Rodinného plánovacieho kalendára, stĺpčeky sú až pre šesťčlennú rodinu. Má veselé farebné obrázky, ktoré zaujmú aj deti. Nevýhodou sú opäť nevyznačené školské prázdniny.

Nástenný Rodinný plánovací kalendár XXL 2022

Veľký formát kalendára pre celú rodinu. Slovenské kalendárium a samostatný plánovač aktivít až pre šiestich členov domácnosti, vyzdobený veselými grafickými motívmi na každé ročné obdobie.

Motivačný kalendár 2022

Určite ste už počuli o knihe Tajomstvo zameranej na rozvoj pozitívneho myslenia. Po kladnej skúsenosti s touto knihou sa mladý chalan Michal Hrehuš rozhodol založiť Facebookovú stránku Myslím pozitívne a komunitu I Can Academy s podobným poslaním.

Ich cieľom je motivovať ľudí k pozitívnemu mysleniu a naučiť ich pochopiť, že naše šťastie vo veľkej miere závisí od nášho prístupu a myslenia. Každý rok vydávajú motivačný kalendár na stenu s inšpiratívnymi citátmi. Obsahuje priestor na nalepenie obrázkov, ktoré predstavujú to, po čom túžite a čo by ste chceli v živote dosiahnuť.

Nájdete v ňom tiež tzv. sledovač nových návykov, ktorý vám bude vaše nové pozitívne návyky pravidelne pripomínať, kým sa nestanú súčasťou vašich dní.

Motivačný kalendár 2022

Vytvorte si podporné a inšpirujúce prostredie u vás doma alebo v pracovni. Prostredie, ktoré podnieti vašu kreativitu, pozitívne myšlienky, vieru v seba a svoje schopnosti.

Poznámkový kalendár Čokoláda 2022

Máte radi čokoládu? Vydavateľstvo PRESCO GROUP prináša aj tento rok voňavý poznámkový nástenný kalendár. Pri pošúchaní obrázkov zápästím sa uvoľní čokoládová vôňa. Kalendár s krásnymi ilustráciami bude určite pekným doplnkom vo vašej kuchyni. Za nedostatok považujem, že neobsahuje meniny a priestoru na poznámky by mohlo byť tiež viac.

Poznámkový kalendár Čokoláda 2022

Dvanásť variácií čokolády v poznámkovom kalendári so šesťjazyčným kalendáriom na vaše plány. Voňavý kalendár, ktorý vám spraví chute!

Stolové kalendáre

Stolový kalendár - Rok v ovocnej záhrade 2022

Povedzme si na rovinu - pri súčasnej cene pozemkov je vlastná záhrada skôr luxus ako bežná vec. Ak už ale záhradku máte, bolo by škoda nedopestovať si vlastné ovocie a zeleninu. Užitočné tipy ako na to, aby vaša námaha v záhrade nebola márna a priniesla úrodu, na ktorú budete hrdí, vám ponúka stolový kalendár s názvom Rok v ovocnej záhrade. Jeho autorom je pán Prof. Ing. Ivan Hričovský, DrSc. - skutočný špecialista nielen v oblasti ovocinárstva, ale aj záhradky okrasnej, zeleninovej či viniča.

Stolový kalendár - Rok v ovocnej záhrade 2022

Prof. Ing. Ivan Hričovský, DrSc. - nestor nášho ovocinárstva a tvár slovenských záhradkárov - svojim priaznivcom už ôsmu sezónu za sebou ponúka kalendár plný praktických rád do záhrady.

Stolový motivačný kalendár 2022

Ďaľší príprastok z dielne I Can Academy, tentoraz v stolovej verzii. Či už hľadáte kalendár do vašej domácnosti alebo pracovný kalendár do kancelárie, povzbudenie a pozitívnu motiváciu občas potrebujeme v každej oblasti nášho života.

Stolový motivačný kalendár 2022

Organizácia týždňa a motivácia v jednom.

Stolový Lunárny kalendár Krásnej panej 2022

Hovorí vám niečo pojem Lunárny kalendár? Jeho princípom je zosúladiť svoj každoddenný život s fázami mesiaca, aby sme dosiahli čo najlepšie výsledky nášho snaženia. Stolový kalednár Krásnej panej je najpredávanejší lunárny kalendár. Jeho autorkou je česká herečka Žofie Kanyzová (Veselá) známa z filmov ako Den pro mou lásku, Holka na zabití, Což takhle dát si špenát, atď.

Tento kalendár je dostupný v českej i slovenskej verzii.

Stolový Lunárny kalendár Krásnej panej 2022

Lunárny kalendár Krásnej panej poskytuje svojim čitateľom príležitosť zladiť sa s lunárnym cyklom. Cyklom, ktorý vytvorila sama príroda.

Stolový Kalendár Múčniky 2022

Tento týždňový kalendár sa vám hodí, ak ste doma šéfkuchárom vy a občas vám chýbajú nápady čo upiecť pre návštevu alebo k nedeľnému obedu. Inšpiráciu v ňom určite nájdete. Je pekne ilustrovaný a obsahuje aj niekoľko raw receptov, tie padnú vhod po vianočných a veľkonočných sviatkoch prejedania sa.🙂

Stolový Kalendár Múčniky 2022

Upečte si klasické domáce recepty, ktoré sme obohatili o pár zaujímavých raw receptov. Dobrú chuť!

Narodeninový kalendár

Veľmi obľúbené sú aj kalendáre s osobnými fotkami vašej rodiny, či s fotografiami vašich najkrajších zážitkov. Fotokalendár rôznych rozmerov a formátov si vytvoríte napríklad na stránke www.cewe.sk

Mňa zaujal tento Narodeninový kalendár, do ktorého si môžete vložiť fotografiu oslávenca ku konkrétnemu dňu. Ideálny spôsob ako mať prehľad o nastávajúcich rodinných oslavách a nemusíte potom zháňať darček na poslednú chvíľu.

CEWE Narodeninový kalendár

Všetky narodeniny zvládnete s prehľadom.

Ak aj vy máte plánovací nástenný alebo stolový kalendár, ktorý odporúčate, napíšte do komentárov. Prajem vám šťastný a na príjemné zážitky bohatý rok 2022!🙂

*Uvedené ceny produktov boli platné v čase publikovania článku. Časom sa môžu líšiť.

My máme ten prvý, rodinný. Autor je iný, ale vyzerá takmer rovnako, stal 3.50 € v Bille a jeden stĺpec sú školské prázdniny 🙂

5. jan 2022

A ešte je súčasťou aj háčik na pero a aj samotné pero 😀

5. jan 2022

tretí rok mám diár Srdce ženy - za mňa je fakt plný toho najdôležitejšieho. No keďže som kreatívna duša, už minulý rok som si ho dopĺňala vystrihnutými stránkami s Tchibo diára a tento rok si ho idem trošku napasovať na Bullet journal systém s iným zapisovaním a vyhodnocovaním úloh, pridávam nálepky 🙂 , strážnikov, grafické prehľady, len na to je tam málo voľných strán, čo je jediné mínus. Každopádne chápem tvorcov, už teraz je diár dosť hrubý a ťažší, no zároveň oceňujem hrúbku papiera, čiže z tohto pohľadu by bolo viac strán na škodu.

5. jan 2022

@sperk_2 Článok o diároch ešte bude a tento som sem teda pridala. Ďakujeme za tip🙂
https://www.modrykonik.sk/recenzie/srdce-zeny-2022/

6. jan 2022

@maggie20 áno, pardón, jasné 👍

6. jan 2022

Začni písať komentár...

Odošli