m2mysha
18. máj 2018
216 

Dove = Love

Som obyčajná mama neobyčajnej dcéry. Okrem toho, že je to taký malý čertík s anjelský modrými očami, tak ju od pol roka života trápi ekzém. Preto som bola vždy opatrná pri výbere kozmetiky a dávala som si veľký pozor čo patlám na jej citlivú pokožku. Vačšinu nášho arzenálu tvoria krémiky, mastičky atď na odporúčanie od kožnej lekárky. Samozrejme, že sme dosť fungovali formou pokus omyl a tak hľadali to najlepšie riešenie pre Sárinku.

Značku Dove asi netreba nejak špeciálne predstavovať. Každá z nás, resp väčšina z nás má isto s bielou holubicou akú takú skúsenosť. Čo sa však asi nedá povedať o Baby Dove.  Rovnako ako niektoré z vás, aj ja som bola prekvapená, že Dove vyrába aj detskú kozmetiku. Dokonca aj radu Sensitive Moisture určenú pre citlivú detskú pokožku. Bola som veľmi rada, že sme dostali možnosť otestovať nie len Sensitive Moisture ale aj Rich Moisture pre normálnu pokožku.

Ste zvedavé čo všetko sme testovali?

Sensitive Moisture - bez parfumácie, pre citlivú pokožku

  • Sprchový gél Head to toe wash 
  • vlhčené utierky 50ks
  • Telové mliečko

Rich Moisture  - s úžasnou jemnou bábätkovskou vôňou, pre normálnu pokožku

  • Sprchový gél Head to toe wash
  • Šampón na vlásky
  • Krém na zapareniny
  • Tuhé mydlo

Tak ako Sáru, tak aj mňa ako prvé zaujalo práve tuhé mydlo. A keďže mladá dáma krabičku hneď roztrhala, tak ja som bežala kúpiť nejakú podložku, kde tento zázrak umiestnime 🙂 Nebudeme si klamať, ale doteraz som si myslela, že tuhé mydlo používa už len 80ročná babka môjho manžela. Dokonca má stále taký ten špeci magnetický systém na to 😀 Musím však priznať, že odkedy sme ho začali používať, tak si Sárinka oveľa radšej umýva rúčky. Ide to bez všakovakej motivácie, prosieb, vyhrážok 🙂

"Čistíme si rúčky, chceme byť čistučkí." A nie len rúčky, ale čistíme sa od hlavy až po päty 🙂 Ako som už spomínala, Sára má citlivú pokožku a preto som samozrejme ako prvé siahla po sprcháči Sensitive Moisture. Aj napriek tomu, že je bez parfumácie zanechá pokožku jemne prevoňanú. A čo je dôležitejšia, moja citlivka nijako nezareagovala. Tak sme po cca týždni vyskúšali aj Rich Moisture, vonia krásne, čisto, nevtieravo. Na moje počudovanie tiež žiadna reakcia. Takže palec hore. Avšak pár krát sa stalo, že keď som jej umývala intímne partie, tak začala trošku mrnkať, že ju štípe riťka. Takže pri ďalšom použití som na intímne partie použila len Sensitive Moisture a na zvyšok tela Rich. 

"Maminka oňoňaj" ...to je asi jediná veta bez revu 🙂 Následne očakávam sociálku. Proste umývanie vlasov je u nás hotová ceremónia. Dúfala som, že ju novým šampónom nejako motivujem, ale márna snaha. Jediná moja útecha je, že šampón krásne vonia, parádne pení, takže ho stačí len trošku a po pár použitiach musím skonštatovať, že sa jej vlásky počas spánku toľko nehrčkajú. 

Po každovečernej sprche prichádza wellness. Telové mliečko Sensitive Moisture má jemnú vôňu, príjemnú konzistenciu, ľahko sa rozotiera, nezanecháva lepkavý pocit. A čo je najdôležitejšie, zmizli všetky suché fľaky, ktoré mala po nôžkach. Doteraz jej na to zaberal len špeci krémik z lekárne. Počas doby testovania som ho vysadila, nech na ňu necapkám milión vecí a bola som naozaj milo prekvapená a potešená. 

Asi nie som prvá, ani posledná čo používa vlhčené vreckovky naozaj na všetko. Mám ich proste všade so sebou. Využívam ich okrem riťky, na rúčky od piesku, fľak na kočíku od zmrzky, blato na topánkach ..atď 😀 Baby Dove sensitive moisture sú proste top v tope. Pevné, vlhké tak akurát, bez parfumácie a nezanechávajú lepkavý pocit na rukách. 

A keď sa už bavíme o tom používaní všade, tak nemôžem zabudnúť na krémik na zapareniny. Okrem toho, že má krémovú konzistenciu, ktorá sa super rozotiera a ešte lepšie z rúk umýva 🙂 Tak má super cestovné balenie a parádne zatváranie, vďaka ktorému sa žiadny malý nezbedník ním nenatrie od hlavy po päty. Veď na to máme predsa iný Baby dove prípravok :-P 

Ak Dove = Love, tak Baby Dove = min. 1000 x Love. 

Verím, že vám moja recenzia bude nápomocná pri výbere tej správnej kozmetiky pre váš malý poklad 😉

Michaela & Sárinka

#test_babydove #recenzia

#test_babydove2

Super, úprimne napísané. Aj som sa zasmiala 👍 Ak budeš mať čas a chuť napíš nejakú recenziu i do skupiny https://www.modrykonik.sk/group/10506/ Ďakujem ❤

17. máj 2018

Začni písať komentár...

Odošli