lulu939075
21. jún 2016
3869 

Lenka Carrier medziverzia

Lennka Carrier

je nosič vyrobený výhradné zo šatiek, čím zabezpečí pohodlie pre nositeľa a ešte viac pre dieťatko. Nosič je profesionálne ušitý skúsenými šičkami a spĺňa bezpečnostné požiadavky. Ponúka  množstvo nádherných designov a vyber z mnoho šatiek.

NOSIČ JE VYRÁBANÝ V 3 VELIKOSTIACH:

 Standard - od 3 mesiacov cca 6kg- 14 mesiacov, šírka 34 cm x výška 38 cm

 Medziverzia - od cca 12 mesiacov - 2 a pol roka , šírka 39 cm x výška 40,5 cm

Toddle r- 18 mesiacov až cca 3 a pol roka, šírka 44 cm x výška 45,5 cm

Všetky nosiče sú testované do 20kg

V prípade, že váhate akú veľkosť zvoliť, je možné požiadať o zväčšený štandard a zväčšenú meziverziu   –  o 2 cm medzi nožičkami , o 1 cm v chrbtovej opierke väčší

 SPOTREBA ŠATKY NA NOSIČ

 Standard - 2 m                

Mezi verze – 2,3 m

Toddler – 2,5 m

Tai Tai – 4 m

Všetky nosiče sú šité podľa jedného strihu (samozrejme podľa veľkostí) a v závislosti na typu šatky sa veľkosť môže o 1 cm líišiť.

 Ceny nosičov sa pohybujú od 70€ až 250€. V prípade, že chcete ušiť nosič z vašej šatky  je cena za ušitie 70€.

Dodacia  doba je 6 týždňov i v prípade, že dodáte svoju vlastnú šatku.

Lekna nosič je môj druhý nosič. Prvým bola látková Zumbucca, potom som dlho iba šatkovala ale pri väčších deťoch sú nosiče na nezaplatenie. Lenka nosič ma neuveriteľné oslovil svojou jemnosťou a poddajnosťou. Nosič vo mne zanechal neuveriteľné pocity ďaleko predtým než som si ho kúpila. No a keď Rebečka dorástla začala chodiť nebolo o čom, požiadala som Lenku o ušitie nosiča. Od Sestric som na tento účel dostala neuveriteľné krásny scrap zo šatky Folk Cotton Candy. Nosič bol hotový aj v rekordnom čase tuším som ho mala doma do 4 týždňov od poslania čo mi neuveriteľné pomohlo lebo náhle sme potom ochoreli všetci a bola to úplná záchrana.  Tak a poďme teda k recenzii budem sa snažiť byť nezaujatá a napísať všetko tak ako to je aj keď to bude ťažko lebo Lenka je prosto moja láska na život a na smrť.

Vizuálne zhodnotenie :

Nosič je veľmi pekne a kvalitne šitý, ja mám medziverziu ktorá mi sedí aj na 3ročného 12kg chalana a 1,5 ročnú 9kg babizňu. Pracky aj popruhy sú veľmi kvalitné. Na nosič je použitá šatka takže to je kvalita sama o sebe. Nastavovanie nosiča je veľmi jednoduché, ja som si zvolila najjednoduchšiu variantu a nastavujú sa len ramenne popruhy vzadu na chrbte.

Bedrový pás :

Bedrový pás je malililinko hrubší ale prijemne mäkkučký a perfektne nosný. Vôbec mi zapínanie nevadí na moje tuke na bruchu nikde nič netlačí. Unesie aj ľahké dieťatko aj ťažšie. Bedrový pas ma jednu veľkú sponu a gumičku istoty.

Ramenné popruhy :

Moja verzia Lenky ma úplné najjednoduchšie nastavovanie popruhov. Nedajú sa nastavovať pri chrbtovej opierke rovno tam ide vystužená časť. Ramenné popruhy sú veľmi prijemne makučké, úplný obláčik na ramenách. Nastavovanie ide ľahko a jednoducho. Nosič splna moju jedinú požiadavku a tou je čo najmenej nastavení

Chrbtová opierka:

Chrbtová opierka je z 2 vrstiev šatkoviny. Je bez akýchkoľvek nastavení, ale zaujímavé je že sadne viacej detičkám. V mojom prípade medziverzia sedí aj 3 ročnému chalanovi aj 10 mesačnej slečne sedela . Úplné najväčšou výhodou je tato chrbtová opierka netreba nikde nič štelovať človek posadí dieťa zapne a môže ísť, ťažké sa nikomu ani nováčikovi nemôže stať že ma niečo zlé nastavené. Môj nosič neobsahuje kapucňu ja som nechcela ale inač štandardne má každý nosič kapucňu.

Zhrnutie

Tento nosič je naša najväčšia láska, Filipko do nho veľmi rád chodí aj keď je čisto dievčenský (už to rozlišuje že ružová je pre baby) Veľkou výhodou nosiča je že netreba nič nastavovať, nevýhodou že neni vhodný pre novorodeniatko. Aj keď je nosič handmade ručne šitý je ušitý maximálne profesionálne na nerozoznanie od strojovo šitých. V nosiči sa nosí veľmi príjemne človek sa v ňom cíti maximálne makučko a komfortne. Nemám k tomuto nosiču čo vytknúť, pre mňa najlepšia voľba. Teda jediné negatívum je že nosič je nenastaviteľný, teda negatívum aj pozitívum. Negatívum je to preto že si treba teda kúpiť viac verzii čo ide do peňazí ale tak menšia verzia sa dá vždy predať, a pozitívum preto že sa nemusíte namáhať s nastaveniami, urobíte klik bedrák klak ramenné popruhy a nosíte.  K tomuto nosiču ani netreba reklamu Lenka má toľko zákaziek že moc nestíha ale uvítala by som nejakú funpage pre nosič kde si môže všetko pozrieť aj široká verejnosť bez pridania do skupiny. A teda zatiaľ viac info o nosiči tu : https://www.facebook.com/groups/1134388183267994/?fref=ts

Nádherný je! V porovnaní so Zumbuccou čo hovoríš?

3. aug 2016

Vy predavate?

7. aug 2016

Aj mňa by zaujímalo v porovnaní so zumbuccou 😊

9. aug 2016

Nepredávam, a dievčatá porovnať sa to nedá sú to dva rôzne nosiče. Zumbuca je nastaviteľná Lenka nie každý preferuje niečo iné. Ide o to na čo presne nosic chcete a pre koho to je.

9. aug 2016

@lulu939075 vedela by si mi dat kontakt? mam doma nevyuzitu satku,a rady by som si dala usit nosic- prave Lenku. dakujem

27. aug 2016

@vavrenka na fb má stránku Lenka Carrier alebo Lenka nositko sk\cz skupina tam sú aj všetky informácie ako objednávať

27. aug 2016

Prosim vas su lenka nosice vhodne aj na nosenie na boku/vzadu?

16. feb 2017

@i_v_u_s_i_k Ano dá sa nosiť aj na boku aj vzadu

16. feb 2017

Dakujem @lulu939075 moja mala sa totiz najradsej nosi na boku nech moze vsetko vidiet.

16. feb 2017

Začni písať komentár...

Odošli