lujzamisko
21. dec 2020
151 

Bola som milo prekvapená

Sirup Stodal som matne poznala ešte z môjho detstva. Doktorka nám ho predpisovala pravidelne, keďže som stále mala zápal priedušiek. Ale pri synovi som ho nikdy nevyskúšala. Čo bola škoda, že som sa neporadila s mojou mamou. Keďže ja si ako dieťa práve toto nepamätám. Tak keď prišla možnosť skúsiť súťaž a testovanie, neváhala som. Však je to homeo, takže ublížiť nemôže a pri Kubkovom zápale, ktorý mal, som už nevedela čo dať.

Výhra veľmi potešila, keďže sme akurát prekonávali zápal priedušiek. Mal už 10-dňové antibiotiká za sebou, plus dve fľašky iného sirupu a stále kašeľ. Preto som hneď ako prišiel kuriér otvárala zásielku, aby sme skúsili niečo nové.

Za mňa môžem povedať, že som bola veľmi prekvapená, že po 3 dňoch bol kašeľ na ústupe. Počuteľne ľahšie vykašliavanie a prestali aj nočné kašle. Čo viac si môže mamička priať, ako aby jej pokladu bolo lepšie?! Sirup sme potom brali 7dní, aby boli výsledky najlepšie.

Ďalšia super vec, čo sa aj môjmu krpcovi páčila, bola chuť a konzistencia sirupu. Občas sa stane, že sú moc husté a to mu práve moc nelahodí. 

Skvelá je aj veľkosť sirupu, že vydrží dlhšie .

Ja som veľmi rada, že sme mohli testovať a za mňa len odporúčam.

#test_stodal #recenzia #sirup_stodal_skusenosti

Začni písať komentár...

Odošli