ludka140281
18. júl 2020
269 

Maj to pod kontrolou s DOVE

Ahojte, všetci, čo čítate tento článok. Moja rodina je akčná, bláznivá a vždy v pohybe. Kráľ, kráľovná a tri princezné. 

Všetko začalo otvorením škatuľky s troma výrobkami DOVE. V hlavnej úlohe Antiperspirant DOVE original moisturing cream v spreji:

Jeho spoločník DOVE hydratačný sprchový gél aloe vera & birch water:

A v neposlednom rade DOVE krém na ruky a suchú pokožku s kokosovým olejom a mandľovým mliekom:

Značku DOVE poznám už dlho a používam jej výrobky s celou rodinou. Milujem ich vôňu, šetrné zloženie a dostupnú cenu. Som DOVEMANKA 🙂

Anti-perspirant DOVE    

Obsahuje ¼ hydratačného krému, vďaka ktorému je vaša pokožka príjemne jemná, neobsahuje alkohol. Po holení pomáha znížiť podráždenie citlivej pokožky. V kabelke či batohu je vždy po ruke, cítim sa s ním sebaistá po celý deň. Ľahká manipulácia, príjemná vôňa, dokonalá ochrana. Pri potení sa uvoľní DOVE vôňa, a tak sa cítim dobre ja, aj moje okolie. Zvládol s nami aj náročnejšie chvíle, ako turistika, deň na záhradke, deň šitia či hrabanie sena.
Po celý čas som sa cítila chránená. Či už som bola maminou:

kráľovnou:

folklóristkou:

či superženou:

... vždy som si bola istá, že je všetko v poriadku, spoľahla som sa na DOVE. Nikdy nesklamal. 

Osobne mám radšej tuhý antiperspirant, no ani tomuto nemám čo vytknúť. Rada vám ho odporúčim. Kto raz skúsi alebo skúsil, vie, o čom hovorím. DOVE vôňa vás dostane.  

Krém na ruky a suchú pokožku DOVE s kokosovým olejom a mandľovým mliekom    

Malý,75 ml, obal ľahko uzatvárateľný. Ideálny vždy a všade. Vhodný na každodenné použitie aj suchej pokožkyNezanecháva mastný film, nelepí. Po celodennom šití krojov, kontakte s látkou, mám ruky suché, namáhané. Tento pomocník ich hydratuje, vyživuje a prevoniava 🙂 Ruky sú jemné, hydratované a hladké. Ľahko sa roztiera. Kokosová vôňa mi je príjemná, zloženie a obal vyhovujú. Aj tento výrobok vám rada odporúčam. Nenašla som žiadne negatívne vlastnosti.

DOVE hydratačný sprchový gél s aloe vera a brezovou vodou                                                                                                                      

Ako všetko z radu DOVE, ohúri vás príjemnou vôňou. Dobre sa roztiera. Krémové zloženie a hĺbková hydratácia vám pomôžu cítiť sa sviežo. Vôňa sa šíri celým bytom. Mne vôňou pripomína zelený čaj. Pomôže upokojiť podráždenú pokožku aj po opálení. Cítila som sa ako natretá telovým mliekom... A tá vôňa, ach, tá vôňa! U nás určite nesmie chýbať. Nie len tento, ale aj mnohé ďalšie výrobky DOVE pravidelne používame. 

Nenašla som nič, čo by nám nevyhovovalo. Odporúčam všetkými desiatimi.

Každá rada rozmaznávame svoje telo, milujeme krásnu vôňu, chceme pre seba len to najlepšie. Či už deň začínate, alebo končíte, chcete sa cítiť skvele. S DOVE to ide ľahko.

Ďakujeme koníkovcom za možnosť zúčastniť sa testovania, a tak prispieť našou skúsenosťou. Ďakujeme za dni plné nápadov a zážitkov.

Kráľovná (tak sa cítim) Ľudmila s rodinou
ĎAKUJEME

#test_dove #recenzia

Super recenzia..krasne nafotené, nápadité, jedinečné 👍👌😍... kreatívny umelec z teba

18. júl 2020

@sisac ďakujem ❤️😁😊

18. júl 2020

Začni písať komentár...

Odošli