lizatko1009
23. máj 2021
670 

PITNÝ REŽIM S NOVÝM RADLEROM ZLATÝ BAŽANT

Čo sa u nás nové dialo? Nový Zlatý Bažant Extra svieži sa testoval!!!

A čo sme presne testovali? Najnovšie tri ovocné druhy, ktoré sú tohtoročnou novinkou. Ja osobne som bola verný klasik - grep, citrón a baza s mätou. Keď sme sa dozvedeli, že aj my budeme testovať, veľmi sme sa potešili. Najviac asi syn. :D Najradšej si radler vychutnávam vychladený v spojení so slnečnými lúčmi, ale tento rok nám nejako nepraje. 

Nevadí... Šup s ním rýchlo do chladničky a poďme hodnotiť.

Ako môjho (nášho, aj susedy) favorita Vám predstavujem Zlatý Bažant Radler 0,0 % Svieži BRUSNICA & RÍBEZĽA. 

Prvý preto, lebo u nás v testovaní vyhral. Má znížený obsah cukru, je prírodný a hlavne neobsahuje chemické konzervanty, ako benzoán a spol. Má výraznú chuť, farbu, vôňu. Vôňa je šťavnatá a ovocná. V chuti cítiť najprv trpkosť brusnice a záver je ríbezľový. Chuť je príjemná a vyvážená. Je to taká príjemná limonádka vhodná aj pre šoférov, lebo neobsahuje alkohol.

Druhý náš favorit je Zlatý Bažant Radler 0,0 % Extra svieži GRAPEFRUIT 

Neobsahuje pridaný cukor, čo ocenia priaznivci zdravého životného štýlu. Má super horkú chuť a dobre vychladený perfektne osvieži. Vo vôni cítiť grep, ale ten v chuti je jemnejší a následne prebíja chuť jačmenný slad. A ďalšie veľké plus - ocenia ho aj ľudia, ktorí majú celiakiu, lebo je bezlepkový.

A posledný bude  Zlatý Bažant Radler 0,0 % Extra svieži CITRÓN 

Napíšem pravdu, trocha nás sklamal, vo vôni áno, pekne cítiť citrón, ale v chuti trocha utiekol. Fádnejší - nevýraznejší, viac v ňom cítiť citrónovú kôru ako citrónovú šťavu. Musela som si doň vytlačiť citrón a vtedy bol lepší. Možno aj preto, lebo obsahuje ešte pomarančovú a limetkovú šťavu. Škoda, že sme ho nemali zatiaľ možnosť ochutnať, keď sú horúčavy. Jednoducho nás nejako neoslovil. Ak mám pravdu napísať, viac mi chutí klasický citrónový s cukrom.

Na záver sa chcem poďakovať Modrému koníkovi za možnosť testovania. Určite ochutnajte aj vy. Ja ostávam verná klasike, len priradím novú brusnicu a ríbezľu. Jasné, 100 ľudí, 100 chutí a 100 názorov. Tak nazdravie! Ešte nám ostali nejaké plechovky, už len si počkať na slniečko a vyskúšame aj takto na teraske. Osobne si myslím, že Zlatý Bažant vyrába oveľa lepšie radlery ako konkurenčné značky. 

Ďakujem

S pozdravom 

Margaréta 🙂

#test_zlatybazant3 #recenzia #skusenosti_zlaty_bazant_extra_sviezi10

Začni písať komentár...

Odošli