lilien1914
27. sep 2020
123 

💙 DOVE LOVE 💙

Tak, a už máme dvojtýždňové testovanie kozmetiky Dove Derma Care za sebou. Žiaľ, premilá pani Korona u nás v okrese trošku zamiešala karty. Keď sme sa začali s výrobkami zoznamovať, zo dňa na deň mi zostali doma (zase) dve deti.  Dcérka, prvý rok v škôlke a syn, prvák. Pochopiteľne, venovali sme sa mu vačšinu dňa a každý večer som doslova odpadávala. Priebežných recenzií tým pádom bolo menej, ale výrobky sme používali poctivo každý deň. Rada by som vám to vynahradila a v tomto članku vám všetko zreferujem. Konkrétne ide o tieto produkty:

Dove baby Umývací gél Derma Care, 400 ml
Dove baby Hydratačný krém Derma Care, 150 m
l


Logicky sme testovanie začali umývacím gélom. Tento telový a vlasový šampón v 1 je konzistenciou trošku vodnatejší, ale to mu nebráni v tom, aby s vodou vytvoril bohatú penu, ktorej sa dcérka veľmi potešila. “Pumpičkové” balenie je praktické a poradí si s ním aj menšie dieťa, ktoré sa už veľmi rado umýva samo. 😂 S výrobkom, ako so sprchovacím šampónom som bola spokojná, splnil moje očakávania. Čo ma ale fakt prekvapilo, bolo použitie gélu ako šampónu na vlásky. Dcérkine vlasy ostali jemnučké, perfektne sa rozčesávali a niekoľko dní vyzerali, ako by som jej ich práve umyla.

(MOJE) PLUSY

- praktické balenie, 

- výhoda dvoch výrobkov v jednom (sprcháč i šampón), 

- bohatá pena, 

- neštípe v očiach (overené), 

- fakt jemne čistí a zanechá pokožku jemnú, vlasy voňavé a čisté niekoľko dní.

(MOJE) MÍNUSY

- možno pre niekoho je i to mínus, že je neparfumovaný.


Druhým testovaným výrobkom je hydratačný krém. Použili sme ho tesne po sprchovaní a niekedy i počas dňa na suché miesta, ktoré má dcérka na nôžke a na rúčke. Ľahko sa rozotieral a pomerne rýchlo sa vstrebal. Dcérka si krém tak zamilovala, že si ho sama pýta každý večer.


(MOJE) PLUSY

- nemastné zloženie, 

- dobre sa rozotiera, 

- rýchlo sa vstrebe, 

- skvelá voľnopredajná alternatíva na suchú ekzematickú pokožku.

(MOJE) MÍNUSY

- možno pre niekoho je i to mínus, že je neparfumovaný.

Foto porovnávačka dcérkinej nožičky po dvojtýždňovom používaní oboch výrobkov:

Summa summarum, s kozmetikou Dove Baby Derma Care som ja osobne spokojná a určite ju budem/e používať aj naďalej. Doteraz sme kupovali podobnú kozmetiku, ale vyšla nás finančne 2x toľko. Ďakujem @konik_testuje za šancu spoznať a vyskúšať nové produkty kozmetiky Dove baby.

Sabína

#test_babydove3

#recenzia

Začni písať komentár...

Odošli