lenusik296
18. aug 2019
168 

STOP lesklej pleti!

Ahojte !

Prišiel čas podeliť sa o moje postrehy a dojmy za posledných 14 dní, kedy som mala možnosť testovať prírodné produkty značky Yves Rocher z rady Sebo Végétal.  

Snažila som sa ich používať naozaj poctivo /ráno a večer/, aby som vedela objektívne zhodnotiť ich kvalitu a teda rozhodnúť, či dostanú čestné miesto na mojej poličke v kúpeľni. 

Ako to už mnohé poznáte, po pôrode a explózii hormónov už pleť nie je to, čo bývala, a tá moja naozaj kričala o pomoc! Doteraz som vyskúšala x produktov rôznych značiek, ale výsledok sa nedostavil, alebo teda len prvých pár dní a potom sa všetko vrátilo do starých koľají. Moja pleť bola ako na horskej dráhe. Jeden deň svieža a čistá a iný suchá alebo mastná so sklonom k začervenaniu. A keďže ešte aj pochádzam z mestečka s najväčším počtom slnečných dní v roku, nechýbal jej ani zvýšený lesk. Takže "super" kombinácia!

Preto ma veľmi potešila možnosť testovať nasledujúce /zelené 🙂/ produkty :

  1. Čistiaci gél, 125 ml
  2. Tonikum s okamžitým zmatňujúcim účinkom, 150 ml
  3. Antioxidačné obnovujúce sérum, 30 ml
  4. Starostlivosť proti drobným nedostatkom pleti, 50 ml

1. Čistiaci gél som skúšala ako prvý v poradí. Je vhodný pre mastnú a zmiešanú pleť.

Odstraňuje zvyšky make-upu, nečistôt a prebytočný maz. Pleť zostane svieža, hladká a hydratovaná. Ako výhodu tiež vnímam príjemnú vôňu, konzistenciu a eko balenie.

2.Tonikum s okamžitým zmatňujúcim účinkom - pred použitím je potrebné toto dvojfázové tonikum pretrepať, aby sa prášok a tekutina zmiešali a tak naniesť pomocou vatového tampónika. Na toto tonikum som sa naozaj tešila a nesklamalo. Za mňa jeden z mála produktov (všeobecne), ktorý dodržal, čo sľuboval - a to pleť bez lesku!

3. Antioxidačné obnovujúce sérum - zaujímavosťou je nanášanie pomocou pipety. Sérum by malo eliminovať výskyt čiernych bodiek a zjemniť pleť - no to za 14 dní naozaj nemôžem posúdiť, ale zo zvedavosti som odhodlaná používať ho aj naďalej. Takže potom podám info 🙂 Inak oceňujem rýchle vstrebávanie a príjemný pocit po nanesení.

4. Starostlivosť proti drobným nedostatkom pleti - do tohto gélového krému som tiež vkladala mnohé očakávania. A zaujal hlavne svojou konzistenciou - vôbec nie je mastný, akoby sa na prvý pohľad mohlo zdať. Stačí ho naniesť v malom množste /takže vydrží dlho/ a pleť zostáva hladká. Používala som ho aj pod make-up, no ako bonus by som privítala keby obsahoval aj SPF faktor na ochranu pred slnkom.

V testovaní kozmetiky pokračujem aj naďalej a odporúčam ju aj na základe pomeru ceny a kvality 🙂 Prípadne sa poteším aj odporúčaniam na ďalšie produkty 🙂

A na záver ešte touto cestou ďakujem Modrému koníku a zn. Yves Rocher za túto skúsenosť!

                                                                                                                                        Lenka 

#test_yvesrocher7

#recenzia

Začni písať komentár...

Odošli