1 / 1

    Vlozis suroviny a zapnes program "cesto". Ked zapipa (teda po vykysnuti, u mna cca1.5 hodiny), vyberies cesto a robis z neho buchty.

    4. jan 2019
    kvetkak
    autor

    @lubinkag. dakujem krásne tak môžem ísť na to lebo som sa nikde nedočítala

    4. jan 2019

    @kvetkak Ake mas programy?

    4. jan 2019

    A pri vkladani surovin: najskor sypke, potom tekute, daj pozor, aby sa ti kvasnice nedotykali soli ani oleja.

    4. jan 2019

    @lubinkag. Naopak, nie? Najprv tekute, potom sypke, navrchu ma byt muka, do tej sa urobi jamka a nasype sa drozdie, nakoniec sa zasype.

    4. jan 2019

    @kitty88 A veru mas pravdu, naopak je to 🙊👍

    4. jan 2019

    @lubinkag. Uz som bola v pomykove, ci to robim dobre a nie naopak 😅 ale robim to tak uz roky 😀

    4. jan 2019

    @kitty88 Ved aj ja 🙈 Vlastne preto som to chcela kocke povedat, ze sa to robi naopak a toto mi vyslo 😲 Este, ze si si to precitala, chuda, by som ju domylila uplne 🙊

    4. jan 2019

    @kvetkak inak ja mam takyto cely postup: naspodok tekute (mlieko, olej, vajcia), nasypem muku, do jedneho rohu sol, do opacneho cukor a drozdie nasypem do stredu, urobim jamku v muke, ako som uz spominala, vsypem do nej drozdie a zasypem opat mukou. To som este kedysi davno citala, ze by sa to takto malo a zauzivala som si to.

    4. jan 2019

    @lubinkag. Viac hlav, viac rozumu, nikto nie je neomylny 🙂

    4. jan 2019
    kvetkak
    autor

    @kitty88
    @lubinkag. dakuejm baby až spravím svoje prvé buchty dám foto😉 a som sa čudovalaže najskôr sypké lebo na youtube je že najskôr tekuté😅

    4. jan 2019

    @kvetkak nápis a pochválil sa.Mojej mamine presne takúto pekáreň doniesol Ježiško

    4. jan 2019
    kvetkak
    autor

    @kitty88
    @lubinkag. Baby na aký program mám dať?

    4. jan 2019

    @kvetkak z tohto netusim, v navode nemas pisane o programe iba na cesto? Ja mam inu pekaren, mam program "dough" - cesto, to iba vymiesi a vykysne.

    4. jan 2019
    kvetkak
    autor

    @kitty88 žiaľ nie všetko je na chlieb a marmeladu

    5. jan 2019
    kvetkak
    autor

    @zuzin78 ahoj tak som sa k tomu konečne dostala cesto parádne vláčne len dom ich nerobila vysoké a sú chutné 😁

    22. jan 2019

    @kvetkak sikovna. vyzeraju chutne

    23. jan 2019