kittyjuliette
13. okt 2017
327 

Ako ma (ne)milo prekvapil balíček BUPI mami

Ani neviem, ako začať☺

Snáď veľkým ďakujem ako Modrému koníku, tak aj firme Bupi za skvelú príležitosť otestovať novinku od BUPI, vyvinutú špeciálne pre nás mamičky.

Veľmi som sa tešila z balíčka a hneď som všetko vyvoňala a poskúšala☺

Hneď ako prvý ma zaujal Jemný olej proti striám.

Aj som sa tak vduchu pousmiala, lebo je mi úplne jasné, že na tie moje strie nepomôže už naozaj nič. V tehotenstve som pribrala 28 kíl, brucho som mala mega obrovské a napriek krémovaniu rozpraskalo až do červenofialova. A čo ma prekvapilo najviac, po pôrode nielen že ďaľšie strie pribudli, ale boleli viac, ako rana po sekcii. Nasledovalo ďaľšie striedanie drahých krémov a strie síce zbledli, ale stále zvyknú nepríjemne svrbieť a do bikín by som sa nenavliekla ani za nič. A viete čo? Samozrejme, že ani olej od Bupi mi ich zázračne nevyzmizikoval-ako som už písala, nikdy úplne nezmiznú☺ Ale vďaka pravidelnému natieraniu toľko nesvrbia a čo je obrovským plusom tohto oleja, pre ktorý som si ho okamžite zamilovala je jednoznačne jeho vôňa😍Vonia naozaj prekrásne a určite ho odporúčam všetkými desiatimi.

Ďaľšie boli sprchovacie gély,

Hydratačný sprchový balzám s vôňou jarných kvetov

- a s vôňou exotických kvetov

Sprcháče voňajú oba veľmi pekne, jemne,žensky a vďaka olejom nedráždia pokožku a tá zostáva po sprche jemná. Mňa zvykne po niektorých sprchových géloch príšerne svrbieť pokožka, hlavne na ramenách a rukách. Po použití Bupi sa mi to nestalo ani raz, avšak ako malé mínus musím uviezť, že na môj vkus dosť slabo penia a teda je treba použiť väčšie množstvo gélu. Neviem, možno práve kvôli tým olejom.

- Spevňujúce telové mlieko

Obsahuje taktiež prírodné oleje a vitamín E a teda hneď na úvod chcem veľmi pochváliť konzistenciu. Rýchlo sa vstrebáva a pokožka neostáva mastná, čo ja osobne naozaj neznášam. Taktiež vôňa fajn, jemná, nevtieravá... Ale spevnená sa necítim 😅 Neviem no...Pokožka je po použití jemnučká a hladká, ale žeby pokožka bola pružnejšia posúdiť vážne neviem.

Ako posledný bol

- Intímny umývací gél

No, žial tento produkt sa mne veru neosvedčil. Hneď ako som ho prvýkrát ovoňala mi akosi nesadol. Výrobca uvádza, že neobsahuje parfémy. Ale mne jednoducho smrdí. Viem, píše sa, že obsahuje olej z čajovníku a teda zrejme to tam "vonia" on, ale ja si nemôžem pomôcť. Dlho som váhala s jeho použitím, lebo som náchylná na zápaly a používam prípravok úplne bez vône, ale potom si hovorím, že keď som sa na to dala, tak mu dám šancu... Už pri umývaní som cítila jemné štípanie a ako som predpokladala ,na druhý ma svrbelo a štípalo tam dole úplne všetko. Takže za mňa určite nie.

Veľmi ma to mrzí a naozaj nerada píšem takéto veci, ale tak testovanie je aj o tom.

Snáď som nebola príliš prísna a ktovie, možno práve moja recenzia niekomu pomôže pri rozhodovaní sa. 😉

#test_bupi3

Začni písať komentár...

Odošli