kikusik88
1. sep 2016
157 

Test dm4

     V DM drogérii nakupujeme čašto a veľa. Jedlo pre najmenšiu, rôzne cumlíky, hračky,výrobky do domácnosti, dekoratívnu kozmetiku pre mamičku a niečo aj ockovi.

     Keď som sa zapájala so súťaže o balík firmy Dm ani som nedúfala žeby ma mohli vybrať. Zapájala som sa už toľko krát...

Jedného dňa som si našla správu s oznamom ze si ma vybrali na testovanie. Neskutočne ma to potešilo, už som aj zabudla že súťaž prebieha.

     Balík prišiel expresne rýchlo, o všetkom ma informovali. Okamžite sme sa do neho s dievčatami pustili. Bol krasne precízne zabalený. Na vrchu sme našli Dm darcekovú tašku.

    Ako prvé moje dievčatá otestovali Babylove keksíky s maslovou príchuťou. Majú krásne tvary zvieratiek, chutia skvele a baby zabavili, na čas, kedy som vybaľovala ostatné výrobky z balíka.

     Večer sme skúšali sprchové gély, najskôr baby Balea detský sprchový gel, potešil viac staršiu. Má krásny farebný obal a peknu sladkú vôňu.

Potom prišiel rad na mňa, sprchový gél Balea s vôňou magnólie a rebarbory fajn pení, príjemne voňia a voňa dlho vydrí na pokožke. Obsahuje olejové perličky ktoré nechávaju pokožku krásne jemnú.

Večer stihol odskúšať Balea holiaci strojček aj manžel a velmi si pochvaloval. 5 čepieľok, ktoré skvele oholia aj nedostupné miesta.  Od teraz už bude patriť do nákupného košíka.

    Ako ďalší prišiel na rad krém na ruky, kedy inokedy má čas mamina krémovať ruky ako ked decka zaspia? mám ho teda vložený v kočíku a používam všade kam ideme.

Rýchlo sa vstrebáva a ruky su jemné. Pekne vonia.

     Keďže ma čakalo pranie, odskúšala som avivážny prostriedok Denkmit,ktorý síce voňia chémiou, ale po osušení prádla nič necítiť. určite odporúčam, dezinfikuje prádlo

už pri nízkej teplote vody. Dievčatám už periem prádlo s našim a teda sa nám super hdí. Ja osobne som o takomto dačom ani nepočula, tak som rada že som sa dozvedela dačo nové.

     Na oblečenie detí som použila Denkmit sprej na škvrny.

     Prišla na rad ústna voda DONTODENT, priznám sa používali sme inú značku a boli sme spokojný, ale ked som skúsila túto bola som spokojná minimálne rovnako. Má veľmi jemnú chuť, neštípe a super čistí. Budeme určite používať.

     Ráno som si z BIO ryžových vločiek pripravila na raňajky mliečnu ryžu. Aké jednoduché, naliať tekutinu, u nás mlieko, povariť a je to. Stačí pridať ovocie a chutné ranajky sú na stole, chutila aj našim babám.

     V ten ďen som odskúšala aj BIO špaldovú múku. Nikdy sme takú doma nepoužívali, ale musím sa priznať že inú už nechcem. Cesto a teda aj výsledná bábovka v našom prípade je úplne rovaká. Skúšala som ešte koláč aj mafinky a boli skvelé. Určite jej ostaneme verný.

     Rad sa dostal aj na Balea DEO sprej. Je veľmi sviežej vône, mäta a limetka, voňia podľa mňa úplne ako leto 🙂 a mäta krásne chladí. Je bez obsahu hliníku takže určite odporúčam.

     Ja osobne nepužívam žiadny make-up ani krycí krém na tvár. Mám pehy a mám ich rada, nechcem ich prekrývať. Odsúšala som teda krycí krém Balea s OF10 a som nadšená. Krásna vôňa, super sa nanáša, kryje len veľmi jemne, čiže moje pehy je vidieť. Zakrýva začervenania a drobné neodstatky. Určite mu budem verná.

     Ako posledná prišla na rad pena do kúpeľa Balea. Krásne sladko vonia po melóne a papáji, super pení. Mne ale mierne mi vysušila pokožku, ale mne to robí každá pena a dlhé kúpanie vo vode 😉.

    Testovanie sa nám všetkým veľmi páčilo, ďakujeme firme DM drogéria za túto možnosť, výrobky si užívame aj naďalej. Som rada že sme spoznali a odskúšali niečo nové, čo budeme nakupovať.

#test_dm4

jej super testovanie ,to by sme aj mi vyskusali ,no musíme asi ist kupit

1. sep 2016

nooo mi by sme tiez testovali

1. sep 2016

@jofimaja
@sisavero dakujem kocky,naozaj sok ked nam vybrali,skusatje urcite aj nabuduce,mozno sa postasti.vsak nas vybrali snad z miliona maminiek 😂

1. sep 2016

Začni písať komentár...

Odošli