jasomjana
9. júl 2020
194 

TESTUJEME HIPP

S našou malou Dáškou sme veľmi vďačné, že sme boli vybraté testovať pokračovacie mliečko Hipp. Keďže Dáška je ešte stále dojčená, trochu som sa obávala, ako príjme iné než materské mliečko. 

Na naše veľké prekvapenie, mliečko Hipp už prvý deň dobre prijala a nerobí jej žiadne problémy. Predtým sme už skúsili jedno nemenované mliečko, preto mám s čím porovnať.
Dáška nemá žiadnu zápchu, kŕče a trávanie ide bez problémov. V pokoji si po mliečku pospí zhruba 3 hodiny a aj v noci sa vyspíme. Mliečko Hipp má aj príjemnú chuť, nie príliš sladkú, čo oceňujem aj pri zavádzaní príkrmov. Pri príprave Hipp nezanecháva na fľaške žiadne stopy mlieka, ako tomu bolo pri inej značke, a hlavne nerobí žiadne hrudky, ktoré treba dodatočne rozrábať.

Čo je pre nás najdôležitejšie, Dáška vďaka mliečku Hipp dobre prospieva, čo nám potrvrdila aj pediatrička, a je naozaj spokojná.

A postreh nakoniec. Veľmi si ceníme ekologický obal z kartónovej krabice, ktorý je je šetrnejší, keďže v našej domácnosti odpad poctivo separujeme a dbáme na životné prostredie ✌🌱

Ďakujeme Hipp, zostávame s Tebou ❣

#test_hipp3  #recenzia

Začni písať komentár...

Odošli