1 / 1

    Aky mas dovod?

    20. mar 2024

    @bibyke stratena zasielka.
    Nemam balik v hodnote 40 eur ani peniaze.zlahla zem,ziadna ochota,ziadna odozva,zamietmutie vratenia penazi,arogantne spravanie.

    20. mar 2024

    @fantaghiro21 Trestné oznámenie za 40e podať nevieš. Na SOI sa obrátiť môžeš,no nejako neverím v uspech-mali by Ti však vrátiť peniaze.

    20. mar 2024

    @fantaghiro21 kde sa stratil? Box, Kurier alebo odberné miesto?

    20. mar 2024

    Ty si podala alebo mala dostať? Balík ma číslo ak bol zaevidovany, niekto prepral, len tak sa nestratí, ak nikto neprebral, tak stratil sa, zapatrosil sa v depe, .. u mna to bol geis, ale našli, odlepil sa štítok, tak nemali ako doručiť, našiel sa podľa rozmerov.... odosielateľ musel podať reklamáciu, rozmery, farbu balenia.....

    20. mar 2024

    Ak chceš ísť na SOI, tak si naštuduj všeobecné podmienky a reklamačný poriadok Packety, aby si vedela aké sú v tvojom konkrétnom prípade možnosti. Máš väčšiu šancu na úspech, keď budeš konkrétna.
    Ja som akurát písala na zákaznícku linku, lebo včera ráno išiel balík ku mne z depa a zatiaľ nedorazil do z-boxu, hoci vzdialenosť je menej ako 20km... Dúfam, že sa nájde.
    V minulosti mi stratili po jednej zásielke TNT a Geis, jedna sa našla a za druhú som dostala dobropis na hodnotu prepravy plus sumu podľa oficiálne deklarovanej hodnoty obsahu.

    20. mar 2024

    Trestné oznámenie za 40 eur sa podať nedá za jedno, za druhé doklad, že balík bol poslaný atď... Kde je konkrétny problém? U koho? Viac info by si mohla napísať z tohto môžme hádať

    20. mar 2024

    Stratil sa mi balík, z v….. šľapky za 100€, do dnešného dňa ho nemám. Nevyriešila som totálne nič

    20. mar 2024
    20. mar 2024

    Minule to riešila Almaksus na IG, tiež jej stratili balík a veľa žien jej písalo, že nič nevyriešili. Z packety prestali odpisovať ma maily a telefón nezdvíhaju.

    20. mar 2024

    Dakujem dievcata za reakcie.
    Riesila som to stale,tlak bol z dvoch stran.
    Na reklamaciu mi odpisali.
    Vyzera to tak,ze spatne odskodnia odosielatelku (lebo ma s nimi zmluvu) ,ale ci uhradia plnu sumu,neviem.
    Mne odosielatelka posle dalsi balik.
    No ale tlak bol z dvoch stran ...
    Zatial ale este nic nema,nechcem sa verejne visc k tomu vyjadrovat,len v sukromnej sprave...

    25. mar 2024