1 / 1

    Baby jigger city elite- boli sme max. spokojni

    9. mar 2024

    Mám Hauck Runner 2, a som veľmi spokojná. Tiež nás je 5 a je veľký ale do auta vleze a super sa s ním išlo aj po horách, ide ľahko aj jednou rukou v pohode keď idem z obchodu ovešana. Ja som veľmi chcela Thule ale tá cena...a tak som ich nakoniec porovnávala priamo v predajni, mala som ich vedľa seba. Sú ozaj dosť podobné Ale Thule má tak divne riešené sedenie pre dieťa, divný sklon, a málo miesta, úzke. Hauck ješ dosť široký mám tam 2r aj s fusakom, má ešte kopu miesta.

    9. mar 2024

    Kamaratka mala Thule a nadavala na neho, ze to je jedno velke tazke hovado. A sedadlo sa neda dat uplne do sedu, vzdy jej maly bol akokeby v pololahu. My mame Cosatto cestovnu sadu a v podstate ten kocar rastie so synom. Spokojny sme, prezije vsetko, plaze, mesto, polne cesty, kopce. Cestujeme vela, cize kocar nonstop sa sklapa, odsklapa a nic mu neni.

    9. mar 2024

    Máme thule, je to úžasný kočiar, áno, je veľký, ale tá prejazdnosť je úžasná. Manipulácia super, kvalita dobrá. Sedenie do úplného sedu sa dá vyriešiť pásom za 5e. Aj nastavec,aby mohli byť nôžky vystreté. Aj ma mrzí, že už sa s ním budeme lúčiť. Mali sme predtým priam, ale to sú dva rozdielne kočiare.

    9. mar 2024