1 / 1
    6. máj 2020

    💕

    6. máj 2020
    6. máj 2020

    Treba veriť,a zázrak sa dostaví...

    6. máj 2020

    A nám nepomohlo ani sa modliť. Modlila sa celá rodina a i tak sme prišli o 2 deti. Neverím už a nikdy nebudem.

    6. máj 2020

    Ty si pekne mimo 🙄 žiadny boh tvoje dieťa neuzdravil ale akurát tak to bola zle určená diagnóza lebo aj Dr je človek...

    6. máj 2020

    Z najuprimnejsieho srdca som sa modlila a prosila za uzdravenie mojej sestry.....1.júna má 2 výročie úmrtia...toľko

    6. máj 2020

    Nebudem ti brať tvoju vieru, je to tvoja voľba, ale prístroje nie sú neomylné. Študovala som fyziku a jednoducho každý prístroj pracuje s nejakou odchýlku. Jeden s väčšou iný s menšou. Ja som podľa krvných testov a merania NT mala mať dcéru s vysokou pravdepodobnosťou DS. Syn bol podľa krvných testov v prvom trimestri MA-potrat a zvýšeným rizikom rázštepu chrbtice. Obaja sú úplne zdraví. Okrem iného dcéra po narodení nemala mať ani 3kilá,mala 3,5...všetko má svoje vysvetlenia a čo nevieme vysvetliť prisudzujeme nadprirodzenu, bohu a podobne. Opakujem, je to tvoja voľba. Ja naopak tvrdím, že aj paranormálne javy majú logické vysvetlenie, len ho človek ešte neobjavil. Veď kedysi bola nepredstaviteľná vec aj to, že by zem bola guľatá. Kto to tvrdil bol za blázna a pozri ho dnes je tomu inak.

    6. máj 2020

    Je zbytočne tu niečo takéto písať, je to krásne svedectvo, ale pre mnoho ľudí nepochopiteľné. Vďaka modlidbe a viere sa obrátil môj brat. Všetko sa deje pre niečo a veriť v Boha (nielen v ťažkých chvíľach)je to najcennejšie.
    Vela ľudí sa modlí k Bohu iba ak niečo potrebuju a zabudnú ďakovať za maličkosti. Myslíme si, že všetko je samozrejme. Prajem ti veľa šťastia a bozieho milosrdenstva.

    6. máj 2020

    @radka24 aj to nieje pravidlo..verila,verim,aj budem veriť...nezanevrela som...

    6. máj 2020

    👍🥰👍🙏

    6. máj 2020

    ❤️

    6. máj 2020

    @katuli3nocka niekedy to čo sa deje, je to najlepšie, aj keď ľudským chápaním nepochopiteľné.

    6. máj 2020

    Je skvele, ze sa prognozy nenaplnili, ale skor za to moze diagnostika. Mne uz tiez kadeco lekari nahovorili a nakoniec bolo uplne inak a modlit som sa nemusela.

    6. máj 2020

    Krasne.. ❤❤❤

    6. máj 2020

    Krasne 😍 nech si vravi kto chce, co chce, niekedy treba aj pomoc najvyssieho 🙏 Mne tiez tvrdili, ze deti mat nebudem a uz vobec nie prirodzene a cakame uz druhe 🙏 ani lekari nemohli.

    6. máj 2020

    @sourire84 prajem Ti, aby si nikdy nezažila to, čo je za nami. A keby nejaký Boh je, tak toto by sa nestalo.

    6. máj 2020
    evia13
    autor

    Bola som na sone u troch rôznych doktrorov, raz v UK a 2x na Slovensku, pretože som ani ja nechcela veriť diagnóze. Všetci povedali to isté. Myslím, že väčšina z nás už počula o Bohu, Ježišovi a keď niekto neverí, je to jeho rozhodnutie. Tento príspevok som pridala ako svedectvo a pre tých, ktorí potrebujú pomoc. Možno to niekomu tiež pomôže. Nie je to ani univerzálny liek na všetky choroby sveta. Neviem podľa čoho rozhoduje Boh. Nie nadarmo sa vraví, že Božie cesty sú nevyspytateľné, ale prečo to neskúsiť?

    6. máj 2020

    Vďaka ti Bože,že nás tak miluješ❤️😇🙏

    6. máj 2020
    Autor komentár zmazal
    Autor komentár zmazal

    Prepac,ale aj lekari su omylni. A v poslednom case viac ako dost. Toto nema s bohom nic spolocne. Ale je super,ze to ma stastny koniec.

    6. máj 2020

    @evia13 Nič si z nich nerob. Niektorí ľudia sú tak vysadení voči veriacim a všetkému, čo s vierou súvisí, že stačí len spomenúť slovo Boh a je zle. Zázraky sa skutočne dejú, mnohé sú aj lekármi schválené ako zásahy vyššej moci. Len si treba čo to preštudovať. Ten, kto hľadá, nájde.
    Dobre, že si napísala takéto svedectvo, pretože mnoho párov čelí otázke či ísť na potrat alebo nie. A poznám dosť prípadov kedy dieťa, ktoré nemalo žiť ani rok, behá po svete, chodí do školy a rieši úplne iné problémy ako tie, ktoré mu boli predpovedané.
    V dnešnej dobe je všetko naopak a rodičia, ktorí očakávajú príchod iného dieťatka zažívajú psychický nátlak, aby išli na potrat a keď sa rozhodnú si dieťatko nechať, hrajú im na city, že dieťatko bude týrané životom a aj celá rodina bude prežívať len utrpenie. A sú za to zodpovední práve tí, ktorí by mali na prvom mieste liečiť a životy zachraňovať.

    6. máj 2020

    @katuli3nocka Aj ja mam pri sebe zo 4 deti 2 a beriem to inak.Niektore dusicky nemaju v osude stat sa detickami,ich cesta je len stat sa malymi dusickami aby sme sa vdaka nim niecomu naucili.Mne to nakoniec vieru posilnilo a po 2 rokoch modlenia s malou dcerkou nam bol poslany dar v podobe krasneho zdraveho chlapca.Vsetko sa vzdy deje z nejakeho dovodu.

    6. máj 2020

    Keby si mal takuto malu vieru.
    Krasne svedectvo.
    Pan sa oslavil vo vasom zivote.

    6. máj 2020

    @nini1010 toto je veľmi zlá téma. Každý máme na to svoje názor. Nemám nič proti veriacim, ale neraz má život presvedčil, že ak by ten Boh bol, tak veľa vecí by bolo inak. V tomto prípade si myslím, že tiež pomohlo niečo iné ako Boh, ale autorka je presvedčená, že pomohla modlitba, tak OK, beriem jej nazor, ale stále mám aj svoj.

    6. máj 2020

    @katuli3nocka téma je krásna a dobrá...
    Len ľudia sú zlí😣

    6. máj 2020

    @marlenka369 samozrejme ti neveriaci...

    6. máj 2020

    @marlenka369 ľudia sú zlí, lebo majú iný názor? Myslím, že každý môže mať svoj názor.

    6. máj 2020

    @ofzuza to si povedala ty!
    Nerobím rozdiely medzi ľuďmi veriacimi a neveriacimi

    6. máj 2020

    @marlenka369 az na jeden koment su tu uplne normalne komentare a nic v zlom.

    6. máj 2020

    @katuli3nocka nejde o názor.Nemala som na mysli niečo konkrétne,ale všeobecne.Ľudia sú zlí k sebe!

    6. máj 2020

    tema nie je zlá ale dost tazka na zamyslenie sa,je to vec nazoru ako sa kto stavia ku viere ku Bohu, my čo veríme celé dianie berieme inak a tí čo neveria majú odôvodnenie prečo je to tak ,tu ťažko niečo riešiť ,kto verí ,verí a kto neverí má iné vysvetlenia

    6. máj 2020

    @katuli3nocka Pozeram ze mas velmi podobnu situaciu ako ja.Mas chlapceka,potom 2 potraty,ktore sa udiali v rovnakom veku syna ako mala aj moja mala pri tych nestastnych udalostiach.Nam sa narodil nas syncek v lete ked mala dcerka 6 rokov ❤ Ja ta naozaj chapem,to su tak nestastne a citlive veci...kazda to vnimame trosku inak,inak prezivame ten smutok.Ale vies,co ine cloveku ostane ked pride o dve deti,hrozne po nich tuzi a nikto netusi ani po xy vysetreniac, preco sa to vobec stalo v uplne rovnakom case,ked ti kazdy tvrdi ze si uplne zdrava ty aj manzel,ze neexistuje dovod aby ste mali dalsie dieta a nakoniec vznikne problem nielen s potratmi ale nedari sa ani otehotniet...Do toho sa ma mala stale vypytovala kedy uz budeme mat to babatko a niekedy zufala ze My uz to babatko asi nebudeme mat,ze mami? 😔To uz cloveku neostane naozaj nic ine len zopnut ruky,modlit sa a prosit aby ti to babanko Boh dal.A potom to prislo.Uplne necakane mesiac pred Vianocami.Sono dostala pod stromcek ako darcek od Jeziska 😊.Raz sa znami pytali dcerky odkial ma takeho krasneho bratceka.A ona im povedala sama od seba "Vela sme sa zanho modlili."A ja verim ze je to tak.Stale hovorim ze je to na Bozi dar ❤

    6. máj 2020

    To je nádherné svedectvo. Som rada, že si sa tu s nami oň podelila.

    6. máj 2020

    Vďaka Ti Ježiš

    6. máj 2020

    Zly pretoze su neveriaci to by mohli povefat aj o veriacich ze su to len fanatici
    @ofzuza

    6. máj 2020

    Mojmu synovi zistili po porode zavaznu chybu srdca - fallotovu tetralogiu , potvrdenu viacerymi lekarmi, strasili ma prevozom do kardiocentra,hned som sa zacala modlit Novenu odovzdanosti a jeho stav sa stabilizoval a nakoniec s pocudovanim zistili, ze z tej tetralogie sa vyvinula iba jedna chyba - defekt, ktory mu zoperovali a ma uplne zdrave srdce.

    6. máj 2020

    @katuli3nocka pokiaľ Boh pre teba neexistuje, tak mu nič nevycitaj.

    6. máj 2020

    @00 za to, ze je niekto fanatik, nemusi byt zly

    7. máj 2020

    @evia13 - krásne svedectvo, mamičku chcem povzbudiť aby sa nedala znechutiť niektorými komentármi. Takéto svedectvá treba šíriť ďalej. Kto nechce veriť nech neverí. Jeho voľba. Ak to povzbudí aspoň jednu ženu aj tak to malo zmysel.

    7. máj 2020

    V co verime, to k sebe pritahujeme.
    Sila modlitby je v tom, ze sa modlime nielen za seba, ale aj za druhych. A to plati vseobecne, aj pre neveriacich- ak neprajes, nebude ti dopriate ;)

    7. máj 2020

    @evia13 tiez ma mama priviedla k tomu, aby som sa zacala modlit ruzenec bozieho milosrdenstva, ked mala dcera par tyzdnov. Este cca dva roky sme sa trapili(aj pocas modlitieb), ale neprestala som sa modlit, a vsetko sa postupne zlepsuje 🙂

    7. máj 2020
    evia13
    autor

    @rubinka ďakujem, presne o to mi išlo.

    7. máj 2020

    @ofzuza to som ja nepovedala ale ti ....ale hlavne neveriaci

    7. máj 2020

    @00 pretoze to tak vyznelo. Ziadne utoky tu neboli.

    7. máj 2020

    @ofzuza ja neutocim ja len konstatujem prajem pekny den

    7. máj 2020

    @00 pekny den aj tebe.

    7. máj 2020

    @evia13 krásne svedectvo 🥰nikdy neprestavat dôverovať bohu, on vie čo je pre nás dobré

    8. máj 2020

    Tak Diefcata takto mate bojovat ako Efca mete si brat priklad

    29. nov 2021

    Nam sa malo narodit postihnute dieta. Diagnoza hydrops. Bolo to aj jasne vydiet na sono. Nebola to zla ani chybna diagnoza. S placom som bezala za Panom Fararom a prosila ho o pomoc. Povedal, ze da za mna a za dietatko vysluzit svatu omsu. Modlila som sa k Panu Bohu a verila som, ze On moze vsetko.
    Narodila sa nam krasna dcerka, uplne zdrava. Na dalsom sone, ziadny hydrops nebol.
    Koho Pan Boh chce uzdravit, toho uzdravi...koho neche, toho neuzdravi...ale podmienka zazraku, je vzdy viera. A nie naopak. Velakrat Pan Boh zasiahol nadprirodzenymi zasahmi do mojho zivota ale presviedcat o tom nikoho nemienim. Je to nasa volba ci ho prijmeme alebo neprijmeme do svojho zivota.
    A ak mi niekto tvrdi taku absurdnost, ze Boh nejestvuje, tak potom mu odpoviem iba jedno: Potom nas zivot nema zmysel. Naco potom byt dobry? Naco dodrziavat zakony? Podme vykradnut banku, podme si uzivat a to NAPLNO! Vsak Boh nejestvuje a preto nejestvuje Peklo, ktoreho by sme sa mali obavat ani Nebo, na ktore by sme sa mali tesit, ak sme dobri.

    19. dec 2023
    evia13
    autor

    Máš pravdu. Ako povedal v evanjeliu Abrahám boháčovi: kto nechce veriť neuverí, ani keby niekto z mŕtvych vstal...

    19. dec 2023