1 / 1

    Musíš si kúpiť červenú peňaženkau, tam sa vraj držia peniaze 😁 mne to celkom vychádza 😁

    31. okt 2019

    @denka81 mam vzdy len cervenu,dokonca v nej mam i tu kartu hojnosti a nic...

    31. okt 2019

    Haha .. ani cervena nepomaha

    31. okt 2019

    to vážne? To som ani nevedela, s tou červenou farbou. Mám jednu novú v zásobe. Ale našťastie aj v terajších modrých sa mi celkom držia peniažky 🙂

    31. okt 2019

    tiež ma zaujalo, prečo práve červená ...

    31. okt 2019

    @laurika26 Určite ste sa už niekedy stretli s touto vetou: „Červená peňaženka prináša peniaze.“ Je to naozaj pravda? Prečo je to tak? Zisťovali ste si niekedy odkiaľ toto porekadlo pochádza? Poďte sa na to pozrieť s nami 😉

    Porekadlo o červených peňaženkách sa odvíja od starodávneho čínskeho umenia Feng-shui. Predstavuje harmóniu energie v našom priestore a vyjadruje správnu vec, na správnom mieste, v správny čas. Podľa tejto teórie predstavuje červená farbu ohňa – moci a energie. Červená môže znamenať nebezpečenstvo alebo radosť, priťahuje pozornosť a dáva pocit tepla.

    Červená priťahuje biznis a to znamená prísun peňazí. Červená peňaženka zhromažďuje majetok a chráni pred nezmyselným utrácaním. Vyznavači Feng-shui veria, že pre hojnosť v tomto smere je dobré nosiť v peňaženke čínsku mincu prevlečenú červenou šnúrkou.
    Ak sa chystáte na obchodnú schôdzku, podporte úspešnosť vášho biznisu aj kabelkou v rovnakej farbe. Červená kabelka poslúži na ochranu Vášho bohatstva, podporu príjmu a pracovného postupu. Nikdy však svoju kabelku nedávajte priamo na zem! Zastavilo by to prúdenie energie.

    31. okt 2019

    @duracelka13 a ja som si myslela, že červené kabelky sa nosia niekde inde 🙂 (diaľnica)

    31. okt 2019

    @laurika26 asi aj dobre zarábajú 😂

    31. okt 2019

    @laurika26 😂😂😂 zrejme vedia, prečo si kupujú práve červené...aby sa ich bohatstvo držalo 😂😂😂

    31. okt 2019