1 / 1

    😲 Dobrá si.

    28. feb 2019

    Wau🤩...ale tak zas na druhej strane môžeš si zato sama 🤷🏽‍♀️ Stačilo zapliesť vlasky do copu a tomuto by si predišla ☺️ (Neber to prosím ako urážku😉)

    28. feb 2019

    Super ste to dali.
    My sme toto mali po kiahňach, len nie také dlhé vlasy, ale sme sa tiež natrápili vlas po vlase.

    28. feb 2019

    @nikolanustakova áno ona mala vrkoč zapletený ale od krku ako mala gumičku. Ja priberaný neviem.

    28. feb 2019

    @januliku no prvý moment zúfalstvo , že to bude iba na nožnice. Potom ma akosi napadlo vyťahovať z toho vlasy. Som neverila, že to pôjde a úplne bez plaču. Nič necítila...

    28. feb 2019

    prepac stacilo urobit hore na hlave akoby drdol a moze lezat do aleluja... toto keby ma moja tak ju ostriham dohola

    28. feb 2019

    Mna skor udivuje, ze dcera drzala. No musela to byt piplacka. Ale ten pocit po dobre vykonenaj praci 😀

    28. feb 2019

    keby to boli blond vlasy tak rozmyslam, ci to nie je hlava mojej mladsej aj ked u nas v tom pripade pomoze len umytie, kondicioner a rozcesat, bez toho by som sa do toho ani nepustala. a teda staci ked sa 2-3 dni neucesie, vsak su prazdniny nie, a potom to takto vyzera.
    a ten priberany pozri na youtube. zacnes hore na hlave z par vlasov a postupne ako zapletas tak vzdy k tomu pramenu co prelozis navrch pridas z tej strany, z ktorej si ho zobrala par vlasov, skratka tak aby Ti to nakoniec vyslo, ze ked prides dolu mas tam uz vsetky vlasy, zalezi od hustoty vlasov.
    ja som minule dokonca od spodu zapletala postupne, musela byt predklonena, ked isla na plavecky do skolky. 🙂

    28. feb 2019

    @danielka2011 no...ja už som chcela strihať. My sme nemohli mať vrkoč, lebo mala plnú hlavu kiahní (veľké pluzgiere a potom chrasty) a k tomu 40-ky teploty, týždeň len preležala a 2 týždne som jej nemohla ani hlavu umyť.... úplná katastrofa, ale dali sme to ako vy. Vyťahovali sme aj s chrastami.

    28. feb 2019

    @zuzkat1 no nenapadlo ma, vlasy bolo posledné, čo som riešila, mala vysoké horúčky a celé noci sa dusila. Ono sa jej to stalo akosi zo dňa na deň tým, že vlásky boli veľmi mastné. Do budúcna si dám pozor.

    28. feb 2019

    ono to treba cesat od spodu nie od hlavy. aspon mne to tak ide lepsie ze vzdy kusok od konca rozcesem a postupne sa presuvam blizsie po vlasoch k hlave ku korienkom.

    28. feb 2019

    @malapepka pozerala rozprávky a iste sa aj bála, že ju ostrihám, tak ani necekla...

    28. feb 2019

    @simonah73 ja som neraz skúšala z videí, ale neviem to proste a akosi sa mi jej vlasy šmýkajú. Skúšala som aj kondicionér. Nechala som ho aj dlho pôsobiť ale nič, to by som ju utrápila..

    28. feb 2019

    Mna mamina ostrihala ked som tak dopadla po chorobe... inak mala som aj vrkoc aj drdol aj priberany..nic nepomohlo len sa kazdy den cesat a nanovo zapletat inak do rána dredy.

    28. feb 2019

    po kondicionery sa budu smykat. inak moja (7rokov) si to naposledy rozcesavala sama s tou kefou tangle teezer. mne to s tym zase nejde, ja radsej klasickym hrebenom.

    28. feb 2019

    A cim si to cesala? Mate tangle teezer?

    28. feb 2019

    @missdiva nečesala to nešlo ani z dola ani z hora ani s kondicionérom. Škoda, že sa tu nedá pridať video. Ja som vyťahovala z tej hrči normálne, že po jednom max 2 ks vlase.

    28. feb 2019

    aj olej je fajn..namazat gucku a pomahat si stylkou..
    ale klobuk dole pred vami.. hlavne pred dcerkou ze obsedela..

    28. feb 2019

    @danielka2011 viem si predstaviť, úžasná mamina, krásne vlasy

    28. feb 2019

    Ja mozem dcere zapliest,spravit cop a aj nemozne,aj tak ich ma zauzlene a vela krat sa stane,ze ked spi a vela sa hmyri,tak to takto dopadne.

    28. feb 2019

    @mooonika1975 ďakujeme

    28. feb 2019

    Ja na fotke vidím mňa ráno a potom mňa po hodine upravovania 😂

    28. feb 2019

    @olus88 ja som nasej tiez zakazala spavat bez zapleteneho copu. lebo rano sa vzdy zobudi v takom stave, ze rozcesat to do skoly je riadna fuska

    28. feb 2019

    veru viem co je to mat doma dlhovlasku a to nema ani 4 roky ked tie vlasky su tak krasne ale je s nimi robota hlavne po umyti fenovat nech nejde spat s mokrymi..ale cesem v pohode nam na rozcesavanie pomaha z avonu rozcesavac pre deti..iba ten mam overeny..ale davam aj masku ked umyvam..a na konci ocot zriedeny z vodou su tak hebunke 😍😍

    28. feb 2019

    @simonah73 no u nas je to masaker.Hlavne to co robi pri tom dcera.To je na odstrel taketo vlasy pri jej zachvatoch nervov rozcesavat.Ja som uz zrela na pakaren

    28. feb 2019

    @danielka2011 ja tiež neviem priberane a rôzne účesy ... preto dcere udrzujem dĺžku na cop a v lete mikádo ... teraz má pod ranená vlasy a už zurim nech je leto čo ju ostriham... ako ju češeš keď píšeš že nezaplietaš ?

    28. feb 2019

    @sonsiiik zaplietam ale iba od copu vrkoč, potom buď 2 copíky často nosí alebo rada nosí taký, že len vrch vlasov v cope a zvyšok rozpustný. Toto sa jej inak nestáva, keď sa ceseme denne.

    1. mar 2019

    Minuly rok sme to iste mali. Mala mala 10 dni v kuse horucky a vobec som sa s jej vlasmi nezaoberala. Darmo ich mala v cope. Veru kolko sme sa natrapili s vycesanim. Ale dali sme to

    1. mar 2019

    Treba dať kondicionér a rozcesat ho

    1. mar 2019

    @danielka2011 super si to zvladla a aj mala 🙂 priberany vrkoc by bol aj tak nanic, ved ked par dni lezala chudatko v horuckach, priberany by sa jej aj tak rozpadol 🙂

    1. mar 2019