15 / 22

    to je ten polystyrén? 🙂

    17. okt 2013

    @tinka_21 ano,je to otvaracie z dvoch časti,kupene v kik-ja truba iba jeden som kupila a už nemali teraz.

    17. okt 2013

    @bielybenny ja som ich tu tiež hladala, no márne :-/ v BB dokopy nič nemajú, vo Zvolene v tom veľkom je to oveľa lepšie 🙂 ale tam sa dostanem málokedy, som bez auta, a ked tak len ked mám odvoz

    17. okt 2013

    @tinka_21 no a u nas nemame žiadny poriadny obchod,iba lidl stoji za to,kik mame najbližšie v PB a Martine a tam sa dostanem iba ked ideme po lekaroch.Dnes som si dala kupit v PB tam su 2 obchody a nemali ani v jednom,tak mi treba,ked som iba jedno kupila.

    17. okt 2013

    @bielybenny tu majú v tom kreatívnom obchode, srdcia, hviezdy, gule... ale nepozerala som ceny, priznám sa. Po tých 12 eur za čajovú krabičku som to ani neskúšala :D ale mozem sa ti pozrieť ak by si chcela 😉 Už mám vyhliadnutý další obchod, a tam majú po 6 eur (zatial len v e-shope som videla, ale majú akoby pobočku aj v BB) tie čajové krabičky, ale aj kadejaké drevené rámiky a truhličky, a tak že za 1 - 2 eurá, tak buduci týžden sa tam hádam vyberiem, a ked uz budem mať aspon krabičku, a budem mať teda čo servítkovať, tak sa pustím do zháňania ostatného "náradia" ;)

    17. okt 2013

    @tinka_21 a kde to je v BB ten obchod,mam tam rodinu,vyšlem ich na nakup a ked pridu na navštevu tak donesu.napiš ip

    17. okt 2013

    @bielybenny to je perfektne Jarka 🙂 kraaaasne 🙂 nepozriem v kik u nas? alebo ti uz kamoska kukala? v pondelok idem do mesta tak by som mohla mrknut

    2. nov 2013

    @vierka82 diki moja,ale teraz nemaju v žiadnom kiku,už su vypredane aj u vas,že dostavaju iba občas a objednavat zbytočne nebudem,všade davaju hrozne poštovne,však teraz chodime s mamou do PB do nemocnice a tam su 2 kiki,aj teraz pondelok ideme tak kukneme,ale dakujem za ochotu,si zlataaaa.

    2. nov 2013