berry59
6. apr 2022
140 

Voňavé testovanie produktov od dm drogerie markt

Zdravím Vás, milé dámy, slečny, mamičky aj budúce mamičky.

Hovorí sa, že starostlivosť je ako cenný poklad, ktorý človek ukazuje len tým, ktorých miluje. Môžem vám to, samozrejme, potvrdiť, ale s týmto testovaním produktov od značky Balea a alverde som si dopriala troška relaxu konečne aj ja.

Určite mi každá žena dá za pravdu, že chceme mať vždy deti, domácnosť aj všetko ostatné dokonalé, ale na seba častokrát zabúdame. O masáži a extra starostlivosti o naše telo a zdravie sa nám môže iba snívať. 

A preto som si povedala, že s týmto testovaním využijem čas len pre seba.

Krémová pena do kúpeľa bavlna a zimné kvety Balea

Samozrejme, keď prišiel balíček, ako prvú som vyskúšala penu do kúpeľa. Zaručene vám dopraje ošetrenie pokožky, kým oddychujete vo vani. Krásne vonia, a tým že obsahuje látky s extraktom z bavlny, sa budete cítiť ako v bavlnke. Stačí málo a máte plnú vaňu peny. Pokožku nevysúša, práve naopak, krásne ju rozmazná. Pre mňa je veľkým plusom aj pomer množstvo a cena!

Sprchovací gél natural beauty s bio olejom z konopných semienok a extraktom z papáje Balea

Po kúpeli prišiel na rad sprchový gél, ktorý má krásnu vôňu a obsahuje množstvo prírodných zložiek. A cena tohto výrobku je viac než skvelá! 

Telové mlieko natural beauty s bio avokádom a olejom z jojoby Balea 

Telové mlieko má veľmi príjemnú vôňu. Pokožka je po ňom hebká a krásne prevoňaná. Je vodnatej konzistencie, čo spôsobuje, že sa veľmi dobre roztiera.

Spevňujúca hydrogélová pleťová maska Golden Vanilla Balea

Priznám sa, že doteraz som používala iba masky v krémovej konzistencii. Táto skúsenosť bola pre mňa prvá, ale určite nie posledná. Maska sa veľmi ľahko aplikuje, tým že je z dvoch častí. Pleť bola jemnejšia a žiarila. Jediný mínus bola pre mňa príliš silná vôňa.

Balzam na pery Soft Cookie Balea

Na balzame som určite nenašla žiadnu chybičku. Ja a moje popraskané pery, to je môj každoročný problém v zimnom období. Aj keď nám pomaly prichádza jar, za oknom sú ešte ranné mráziky a posledné kôpky snehu. Práve pri takomto počasí pravidelne používam balzam na pery. Pery sú po ňom jemné a voňajú po keksíkoch. Určite ho je treba natrieť viackrát za deň.

Tuhá pena na holenie s vôňou divej ruže a fíg Balea

Áno, vyzerá ako mydielko, ale je to pena. S tuhou penou som sa stretla po prvýkrát. Používala som doteraz iba klasickú penovú. Ale tuhá pena ma príjemne prekvapila svojou vôňou, ľahkou aplikáciou a, samozrejme, v neposlednom rade, pokožka nebola vôbec vysušená, práve naopak, bola jemná, hydratovaná a bez chĺpkov. 🙂

Maska na ruky Urea Balea

Ďalší produkt, ktorého účinky ma veľmi zaujímali. Mávam dosť často na rukách ekzém, pokožka je veľmi jemná, vysušená a často popraská. Skúsila som teda masku na ruky v podobe bielych rukavíc, ktoré obsahujú zložky urey, vitamínu E a kyseliny hyalurónovej. Po použití boli rúčky ošetrené a nepopraskali. Túto masku určite odporúčam vyskúšať každému, kto má problém so suchou pokožkou na rukách.

Maslo na nohy s bio limetkou a bio echinaceou alverde

Maslo na nohy príjemne limetkovo vonia a zaručene poskytuje pokožke vlhkosť a jemnosť. Koža je hydratovaná a nohy nie sú napnuté a popraskané. Rýchlo sa vstrebáva do pokožky a balenie je veľmi praktické. Moja malá dcéra ho tiež so mnou otestovala, a teda na druhý deň hovorí: „Mama, ja mám také jemné nohy!" Tak uznajte sami, nie je nad detskú úprimnosť.

Pleťové sérum Beauty Hyaluron Balea

Toto sérum som používala pravidelne. Výsledok? Pleť je pružná, hydratovaná a hlavne vrásky sú zmiernené. Jasné, že sa nestratia úplne, veď to som ani neočakávala, ale príjemne ma prekvapil tak rýchly efekt ich zmiernenia. Odporúčam každej žene!

Masážny kameň Gua-Sha ebelin

Keď som otvorila tento balíček, bola som prekvapená, čo to je a načo sa používa. Ale môžem vám povedať, že s týmto malým zázrakom si doprajete naozaj malý relax. Má špeciálny tvar, ktorý vám zaručí dokonalú masáž tváre. Na dotyk je príjemne chladivý. Pleť je po masáži oddýchnutá a prekrvená. A navyše, je v krásnom ružovom vrecúšku.

Na záver by som sa chcela poďakovať tímu Modrý koník a dm drogérií za možnosť otestovať tieto výrobky.

Bola to pre mňa opäť bohatá skúsenosť a určite ostanem verná väčšine produktov. Každej žienke tieto výrobky odporúčam a za seba môžem s istotou potvrdiť, že ja som na nich žiadne nedostatky nenašla. V neposlednom rade aj ceny produktov sú veľmi prijateľné.

#test_dm36 #recenzia #recenzia_dm

❤️

7. apr 2022

Začni písať komentár...

Odošli