aknaj
1. júl 2021

Zasmejme sa ..... alebo zamyslime

.

Smutne, ale pravdive 🙈🤯.

10. júl 2021

O chvilu sa tu strhne burliva debata

10. júl 2021

@marion09 ale je to tak , keby sme mali na sk tak ako v iných štatoch dokonca aj češi na odškodnovanie po vakcinácii, možno by bolo očkovanie aj prijatelnejšie
ako kecy o tom že potom máš zdr starostlivost zdarma a systém je dobre nastavany, bože to su také žvásty až to boli ............ pohadzuju si ta lebo nevedia čo , cestuješ hore dole za mudr nikoho nezaujima z kade zoberieš prachy na cestovne, terapie a rehabilitácie si aj tak platíš zo svojho , soc, systém dokazuje behaš a ak nie si v tabulkách tak smola a toho ešte dost
ano pripustit že ano môže sa stat zvlašt ak je tam niečo čo ani pacient ani mudr nemá vediet , tak ano su nasledky alebo aj smrt lebo nevieš či máš nejaku preddispoziciu alebo nie , ano pozitiva prevažuju nad negativanmi, ano ale ked si zrovna ty ten jeden človek z milona tak to začneš troška brat inak, alebo ked zrovna tvoje dieta má regres uplne inak a prečo by nemalo mat to dieta lahšie ? štát niečo chce a potom sa otoči chrbtom
pritom soc služby školy, škôlky , stacionare u nás vôbec nie stu dobre nastavené , nie su v podstate žiadne

10. júl 2021

dávam do pozornosti blog kde je to dobre popísané https://dennikn.sk/blog/2456086/loteria-ci-zaka...

10. júl 2021

Odškodňovacie schémy má už 25 krajín sveta – od USA cez Veľkú Britániu a ďalšie európske krajiny, vrátane našich susedov – Maďarska či Česka, až po Japonsko či Nový Zéland. WHO už vo februári tohto roka (!) oznámila vznik prvej medzinárodnej schémy na odškodňovanie nežiadúcich účinkov vakcín proti covid-19, ktorá má slúžiť pre 92 chudobných krajín prevažne Afriky a Ázie.

10. júl 2021

@sara07 neviem ako si to predstavuješ, ale to by si potrebovala kopu e - a kde ich vziať... čo potom majú robiť rodičia ktorí majú deti autistov... tiež veľa rodičov tvrdí že deti začali mať príznaky po očkovaní ....😉

12. júl 2021

@deti95060810 to sa bude vztahovat na deti až ked to schvalia, na deti čo boli pred zákonom sa to nebude vztahovat ani inde spätne , to si zase oni ošetrili a nikdy nikdy nepriznaju že dieta mohlo mat spustené pas ako ho malo geneticky dispozične, že mohlo sa ale nemuselo sa spustit

12. júl 2021

to je pravda alebo vtip ze ojebavac😅

15. júl 2021

A co kauza Cibulkova 🤣 a este ich zopar bolo 😉

21. júl 2021

Nebude to tým,že na testy idú ľudia vo väčšine s pravdepodobnosťou nákazy a na očkovanie ideš zdravá

22. júl 2021

Na očko sa vždy chodilo v super zdravotnom stave,či sa niečo zmenilo???
Na testovanie sa chodí,keď má človek nejaké priznaky-teda na ocr určite.
Takže?o čom je vtip?

22. júl 2021
Komentár bol odstránený

@111alenka
@terezka1947 dievčence, trafili ste klinec po hlavičke😁😉

22. júl 2021
Autor komentár zmazal

Ach bože, pomoc 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

22. júl 2021

Vymazala si, lebo sa Ťa pravda dotkla?

22. júl 2021

@111alenka
@terezka1947
Ludom nevysvetlis, obycajne logicke myslenie v beznom zivote chyba

22. júl 2021

@111alenka
@terezka1947 to vobec nie je tak. Vsak na covid testy sme vsetci chodili celu zimu aj zdravi - preventivne tyzdenne - aby sme mohli do prace, deti do skoly... Aj doteraz este musia/budu musiet chodit zdravi ludia, resp. ludia bez priznakov na testy, aby mohli to ci ono. Takze ani len naaahodou nechodili na testy chori ludia (ja som bola zdrava na teste 19 x). Naopak na ockovanie moze prist uz hocikto aj s covidom - kedze ako vieme, casto je tato choroba bezpriznakova... To zamyslenie v statuse je praveze uplne trefne.

22. júl 2021

Bežne na testovanie chodia ľudia ktorý majú podozrenie že sú chorý. Na očkovanie sa predpokladá že človek príde zdravý. A vlastne vám to môže byť jedno keďže nepredpokladám že chodíte testovať alebo očkovať ľudí.
Ja viem že ľudia sa nudia ale prečo musia riešiť blbosti?

22. júl 2021

@luuubik veď ale to si si na testoch dala rúško dole, sprtali sa ti v nose, ľudia pri Tom soplili a kaslali. pri očkovaní si dezinfikujes ruky, rúško nechytas. na zdravotníkov nekasles, nesoplis.
@aknaj

22. júl 2021

@marylynn strata času s takými názormi ako majú,fakt tomu rozumejú :D

22. júl 2021

@marylynn to je o.k - tento argument a toto vysvetlenie. Ale argument, ze testovat sa chodia len chori ludia je "trosku" mimo, vzhladom k spartakiade, co sme tu cely narod povinne mesiace nacvicovali, aby sme vobec mohli robit aspon najzakladnejsie veci. Rovnako nie je vobec vylucene, ze na testovanie pride uz clovek s covidom. Osobne poznam viac ludi, ktori by, nebyt testu, nikdy nevedeli, ze maju covid. Len tolko k tym chorym a zdravym ludom 😉

22. júl 2021

@luuubik ibaže @marylynn presne popisala ako to je pri testoch a ako pri očkovaní.Stačí výterovka na krajíček nosa a ludia kýchali.čiže zdravotník sa nakazí ovela skor pri odbere biolog.materiálu ako pri podaní inj......asi preto bolo potrebné ochranné oblečenie

22. júl 2021
aknaj
autor

@barrilla lebo mažem vulgarizmy 🙂

22. júl 2021

@aknaj ja som iba citovala Tvoj vulgarizmus

22. júl 2021

Nesedi mi nazov tohto albumu. Otvorila som ho s ocakavanim, ze sa ozaj zasmejem na slovnych vtipoch alebo vtipnych obrazkoch, ale na polovici fotiek v albume su vyroky, citaty, aforizmy ktore nie su vobec vtipne a ani tak neboli myslene

3. aug 2021
aknaj
autor

@adelusha jasné, chápem, nie každému to musí vyhovovať 🙂

3. aug 2021

Bože ženy ze vas to ešte baví. Mne už je na 🤑z takýchto príspevkov. To už normálna téma neexistuje? A potom vadenice a stále dokola. Sa musíte niektoré strašne nudit. 🙉Stratila sa to o čom MK je.

16. aug 2021
5. sep 2021

Tak ja neviem..ale toto zeny evidujete az teraz.? Ja mam uz vacsie deti ale tento problem tu bol aj 10 rokov do zadu..vtedy to nikoho nesralo v casoch prosperujucich.?

5. sep 2021
aknaj
autor

@alexaalex asi to štvalo ľudí aj vtedy, len sa zbytočne nevyhadzovali peniaze na nejakú nezmyselnú lotériu, myslím, že práve o to išlo v tom príspevku, lebo popri tých všetkých výdavkoch a zbytočnostiach, ktoré sa v štáte míňajú, si niekto vymyslel ešte aj túto sprostosť, ktorá vlastne nevedie k ničomu, len aby rozoštvalo ľudí medzi sebou ...

5. sep 2021

@aknaj pozri..ber to tak,ze sa nase dane rozdaju aspom ludom,ktori ich do tohto systemu aj odvadzaju..kdezto predtym peniaze koncili na sukromnych uctoch smerakov a ich kumpanov a mne teda nijak ziadna vlada neulahcila zivot..a to platim dane vyse 20 rokov..teraz to aspom realne vidis ,kde tie paniaze skoncia.. a z druhej strany..ked sme pri ockovani,tak zasa z druhej strany je dost ubohe,ze mentalita naseho naroda je tak nizka,ze musi vlada prispupovat k tak trapnym motivaciam,ako je loteria..Keby si to ludia uvedomili aj bez toho,tak sa ziadna loteria robit nemusela..

5. sep 2021
aknaj
autor

@alexaalex tak bohužiaľ, takto sa ja na to nepozerám ... ja to beriem ako nezmyselnú lotériu, lebo ten, kto sa očkovať nechce, tak to neurobí za žiadne peniaze, toto mohlo tých kompetentných napadnúť hneď, čiže evidentne je to zvýhodňovanie istej časti obyvateľstva, ktorá to urobila aj zadarmo 🙂 ... všetko sú to len účelovo navrhnuté opatrenia, nie "pre zdravie" obyvateľstva

5. sep 2021

@alexaalex aj 25rokov dozadu sme to nosili

5. sep 2021

@aknaj loteria nebola, ale meciar kradol kade chodil

5. sep 2021

no, ja ked pozeram na Ficovu dialnicu a vsetko co tiez nasluboval a potom naraz neboli peniaze, tak ma nijako nestve bubon listkov ludi, ktori mozno by vdaka vyhre mohli poplatit dlhy a hypoteky, ktore im visia nad hlavami a nezavidim ziadnemu,ktoreho vylosuju. ak tie peniez skoncia u ludi, tak nech. a to ze su zaockovani, kazda strana riskovala. ti co sa zaockovali riskovali vedlajsie ucinky, strach z latky a ti co nie, zasa ze nemusia covid rozchodit.

22. sep 2021
22. sep 2021

Očkovacia lotéria nie sú len peniaze daňových poplatníkov, ktoré sa rozdelia naspäť medzi ľudí. Z našich daní idú aj všetky náklady okolo - reklama, vysielací čas, honoráre... A to je len špička ľadovca. Teraz sa "ulievajú" také prachy "bokom" ako nikdy.
Keď som chorá a chcem ísť k lekárke na vyšetrenie, tak si musím najskôr zaplatiť Ag test, aby ma vôbec vyšetrila (bez ohľadu na očkovací status) - ten test, ktorý bol kúpený z našich daní a testovanie robia zdravotníci, ktorí sú tiež platení z našich daní. A pritom som potrebovala len ATB, aby som mohla ďalej pracovať a prispievať odvodmi tomuto štátu.

23. sep 2021

musim sa priznat, ze nerozumiem, preco poslusnost sa automaticky spaja s ockovanim ? A co, ked sme niekolko roky hlupo volili Smer, ktorý pred nasim zrakom rozkradal stat a my sme ako ovce boli vdacní za bezplatne vlaky, obedy ....to sa nikomu neburi vnutro ked vidime ako sa siri nenavist kvoli blbostiam a vazne veci su uz v nepovsimnuti ?
Co nase sudy, ludia, ktorí sa nedovolali spravodlivosti? Tí, ktorým boli ukradnute pozemky, majetky a nic s tym nemohli ?
Kde bol nas hlas vtedy, ked tak malo ludi stalo v protestoch Gorila ?
Stale sa tu hadame nad niecim, co dookola rozoberame a aky je z toho uzitok ? Ci aj toto nie hlupa poslusnost , ze sa hadame nad tym ci ockovat alebo nie ?

29. okt 2021

@jennky13 len malá námietka tvrdili že očkovanie bude dobrovoľné a je???

9. nov 2021

@mysicka70 a nie je ? Zatvaraju tych, co sa neockoju ? V kazdom state sa sprisnuju opatrenia, aby sa ludia chranili. V Rakusku uz davno neockovaní nemozu ist do restauracii, na rozne podujatia. A brblu tam tak ako u nas ?
Kazde rozhodnutie je dobrovolne , ale slobodne- cize aj s dosledkami. Neucis tak svoje deti, ked im nechas vybrat si ? Vyber si, ale aj s dosledkami , ktore vyplyvaju z rozhodnutia. A tak je to aj tu.
Mas slobodnu volu, ale vyber musis zhodotit s prihliadnutim na dolsedky rozhodnutia.

9. nov 2021

@tanyan ako vies, ze sa ulievaju velke peniaze bokom ?

9. nov 2021

V roku 1666 bola v Londyne vyhlasena karantena a boli zatvorene aj hostince, jeden hostinský to porušil, mal otvorené tajne. Trest: Rozštvrtený!

9. nov 2021

Prauda 😀

16. nov 2021

Demokracia sa zvrhla k poriadnej anarchii. Moj nahor je ze ludia by sa nemali vyjadrovat k oblastiam ktore nestudovali. Ludia so zakldnym vzdelanim zavinaju urcovat ucitelom ako maju ucit, lekarom ako maju liecit, politikom ako maju viest krajinu…. A co je najlepsie ☝️ Vsetko s pivom v ruke z pohodlia gauca 🤝 ludujem svoju dceru ze bude musiet fungovat v spolocnosti kde inteligentny vzdelany clovek bude umlcany aby sa socky neurazili.

18. nov 2021

@bazarocka30 myslíš tých politikov, čo majú kúpené tituly a plagiátorske diplomovky?

19. nov 2021

@elpis nech sa paci, postav sa na ich miesto a rob to lepsie ☝️ Z poza pocitaca je vie byt kazdy mudry 🤷‍♀️

19. nov 2021

@bazarocka30 och dotkla som sa tvojho oľano srdiečka? Nepotrebujem sa stavať na nikoho miesto, čo je pravda je pravda. Ja mám svoje tituly poctivo v škole vyštudované a diplomovky mnou napísané 😘

19. nov 2021

@elpis zaujimalo by ma ako si dosla k zaveru ze mam olano srdiecko? 🙈🥴 nekritizujem kym som si nevyskusal.. ale to je take slovenske navazat sa do inych 🤷‍♀️
No a to ze mas poctivo napisanu diplomovku a vystudovane tituly z teba lumena nerobi. Mozno by si v tej politike nevydrzala ani tolko kolko ti, ktori su tam teraz.

19. nov 2021

@bazarocka30 pozri sa ja zo seba nič extra nerobím, slušne som sa spýtala či tými odborníkmi v politike myslí plagiatorou s kupenymi titulmi. Ty tu hneď vychytavas a tahas to do pátosu a na to ja nemám ani čas ani energiu. Maj pekný piatok 😉

19. nov 2021

@elpis plagiatorou.. ok. Aj ty 😉😘

19. nov 2021
Autor komentár zmazal

@elpis prepáč, ale mám súhlasiť s vládou len preto aby sa hlupák neurazil? Plagiátor minister školstva obuvník. Ministerka pre investície netuší, akú máme DPH, vyštudovaná babkoherečka. Plagiátor, minister financií, ktorého financie riadi manželka a rozhadzuje z našich daní nezmyselne, tiež plagiátor.

2. dec 2021

@bazarocka30 politikom ? Tym so vzdelanim ?

23. dec 2021

@bazarocka30 urcite normalny by nevydrzal

23. dec 2021