1 / 1
    27. apr 2024

    To je take zo zivota... Nasa mladsia ma tazku povahu, taku echt vodcovsku - bud bude ako ja poviem, alebo nebude nijako! A muz vzdy ked je s nou dlhsie sam sa potom na chvilu opusti a opyta sa ma, ci si myslim, ze sa najde niekto, kto si ju vezme alebo ze ci nam zostane cely zivot na krku.

    27. apr 2024
    akitas
    autor

    @matkahelka u nas tato otazka padla uz vela krat. Dcera je tiez velmi tazka povaha. Podla mna neexistuje tvrohlavejsi clovek na svete. Okrem toho je strasne chladna a neempaticka. Snazime sa ju obmakcit vychovou a len dufame, ze z toho aspon trochu vyrastie. Zato syn je az extremne dobrosrdecny, empaticky a obetavy clovek, o neho sa praveze bojime, ze ho budu zneuzivat.

    27. apr 2024

    @matkahelka
    @akitas
    Nie su dcery kozorozce? 🤭

    28. apr 2024
    akitas
    autor

    @natalusiiik nie, je byk, ako ja 😁

    28. apr 2024

    @akitas aj ten je rohaty 🤭🤭🤭

    28. apr 2024

    @akitas aj môj otec je býk..aj moja dcéra ale neviem ona nie je ( zatiaľ ) taká "býková" .... Uvidíme neskôr

    28. apr 2024
    akitas
    autor

    @natalusiiik
    @babyfrog ja nesledujem znamenia, neverim tym charakteristikam, my sme doma traja byci a kazdy je uuuuplne iny 🙂 stale muzovi hovorim, ze tu povahu po nasej fajte nema 😂

    28. apr 2024

    @natalusiiik ano je. ale aj starsia dcera je kozorozec a povahu ma uplne inu- je ochotna, dobrosrdecna, ustretova, prisposobiva, obetava... je pravym opakom svojej mladsej sestry. ja na znamenia vobec neverim. to su proste geny. mladsia dcera je natotalku cely svokor. ona sa este aj dokaze pozerat takym tym svokrovym povyseneckym pohladom.
    @akitas u nas rovnako. starsia dcera je taka ako vas syn. oni dve su take protiklady, ze mna snad nikdy neprestane fascinovat, ako mozu byt dve osoby s rovnakym genetickym zakladom, take totalne rozdielne. fyzicky su si velmi podobne, povahou pravy opak.

    28. apr 2024