12 / 52
    Čokoládový korpus

    100 gramov čokolády - kvalitnej, žiadne tie blbé tukové zmesi, rozlámete do hrnca, podlejete 100 ml vody, necháte rozpustiť, pridáte 6 žĺtkov, 100 ml oleja, 240 gramov cukru, vyšľaháte, do toho pomaly prisypete 250 gramov múky s PDP a na záver opatrne vmiešate sneh z bielkov. To je množstvo na tortovnicu s priemerom 24 cm na dve prekrojenia, Pečiem to na 150 stupňov tak hodinku, ale samozrejme vždy platí, že treba brať do úvahy vlastnú rúru

    9. máj 2015

    Dakujeeeeeem

    14. sep 2015

    @vladkaluckalukas za máličko.-)

    14. sep 2015

    A cely PRDOPEC?

    14. sep 2015

    na 250 gramov ide obvykle polovica🙂)))
    ďakujem, asi to chcelo spresnenie, tak už sme o tom podiskutovali, hádam si to nájdu pečeniachtivé devy🙂)

    14. sep 2015

    Ja nevazim...tak nemam tusaka. Lyzickujem 😉 vdaka.

    14. sep 2015

    @aduskatt aky cukor a aku muku davas?

    14. sep 2015

    @andula30 polohrubú a kryštál

    14. sep 2015

    @vladkaluckalukas na pol kila múky sa dáva jeden PDP

    14. sep 2015