34 / 52
    Horuce maliny- Hot love, Horuci bozk, Frambuesas

    Do kastrolika k malinám pridáme cukor - pre vôňu používam radšej vanilkový, lyžicu vodky( možno vynechať) a privedieme k varu. /plne horúce dáme na dno dezertneho pohára v hojnej vrstve aj so šťavou, na horúce maliny dáme riadny kopec dobre vanilkovej zmrzliny, na zmrzlinu kopec šľahačky🙂))Kto má, na vrch prizdobi mätou. Veľmi rýchly, nepokaziteľný, svieži ľahký dezert, v ktorom sa úžasne prelína kyslosť malín so sladkosťou zmrzliny, horúca vášeň malín sa strieda s ľadovoým chladom zmrzliny, čo lepšie si možno v nastávajúcich horúci dňoch dopriať? 🙂

    20. máj 2014

    možno samozrejme podávať aj v miske, alebo hlbšom tanieri🙂)) osobne ale dávam prednosť práve poháru, kde krásne vyniknú farby

    20. máj 2014

    mnaaam, dobrota najsamlepsia 🙂

    20. máj 2014