1 / 1

    čo sa týka diviny chlapi vedia ju oveľa lepšie pripraviť...my sa na nich nechytáme 👍

    12. nov 2017

    vyzerá to skvele

    12. nov 2017

    Tak tu sa pridam. Ako to pripravujete? Ja mam pol mraznicky diviny- jelenie, danielie, srncie a neviem, co s tym. Mam pred divinou respekt. Ako dlho to treba varit, respektive piect, aby bolo to maso bezpecne? Dakujem.

    12. nov 2017
    adazdca
    autor

    Mäso vcelku otestované na oleji, potom dane na pekáčik, pridaná mrkva, cibuľa, zemiaky, podliate vývarom, soľ, korenie, nové korenie, bobkový.list a pieklo sa zakryté cca hodinu, bolo to mladé mäsko. Potom ešte podliate červeným vínom, pridaný cucoriedk. a brusnicovy lekvár, všetko rozmixované /koreniny vybraté predtym/ a prepasírovane...na záver dochutiť..soľ a pod.

    12. nov 2017

    @adazdca Vyzera to skvelo. Dakujem. A na kolko stupnov?

    12. nov 2017
    adazdca
    autor

    @persica 200

    12. nov 2017
    adazdca
    autor

    A zakryté v trube

    12. nov 2017