330 / 451
    Karfioloto, varená cvikla

    Karfioloto

    Potrebujeme: (na 2 porcie)
    karfiol 250g
    1 stonku zeleru
    kúsok cukiny
    morčacie mäsko 100g (ja som mala z polievky)
    ghee maslo
    varenú cviklu

    Postup:
    1. Na ghee masle si opražíme nakrájanú šalotku
    2. Pridáme kúsky zeleru, podlejeme a dusíme
    3. Po chvíľke pridáme cukinu a dusíme ďalej
    4. Karfiol nastrúhame na hrubu a urobíme z neho ryžu
    5. Pridáme do hrnca a podľa potreby podlievame a dusíme ďalších 15 minút
    6. Premiešame s nakrájaným mäskom a necháme prehriať

    Ja som použila varené mäsko z polievky ale kľudne môžete pridať na šalotku kúsky surového mäska opiecť a následne dodusiť

    25. okt 2018