23 / 451
    Tekvicovo-spaldove gnocchi a prsia s mozzarellou

    Tekvicu som uvarila, nechala vychladnut a popucila. Pridala som vajce a spaldovu hladku muku kym sa mi nevytvorilo cesto na gnocchi. Urobila som gulicky, roztlacila som vidlickou. Varila som do vyplavania na povrch. Polilala som masielkom Prsia som orestovala z oboch stran na panvici na papieri na pecenie. Dala som na pekac, na masko som polozila syr a dala som do rury zapiect na 10 minut.

    18. apr 2018

    podobné tekvicové ňoky robím aj ja ale vajce do cesta nedávam, bez vajca sú mäkkšie. my ich jedávame s tvarohom 😉

    29. apr 2018

    @geokatka vdaka skusim ale neboli velmi tvrde..

    29. apr 2018

    @25lenka25 jeej, poznam tvoj recept z fb 🙂

    11. máj 2018

    Ahoj nevies nahodou aj recept na klasicke gnocci prosim ta?na ciste bez zeleniny?vdaka

    28. máj 2018

    @vanesanova ahoj. Klasika su zemiaky varene v supke, vajce, stipka soli a hl.muka

    28. máj 2018
    Komentár bol odstránený

    @25lenka25 a nerozpadavaju sa?

    25. okt 2018

    @keira nie

    25. okt 2018