44 / 451
    'bolonske' cestoviny

    nase 'bolonske' ... omacka obs. maslo, por, stopkovy zeler, mrkvu, paradajky(nase slovenske takze sladucke) a mixnute masko.

    22. mar 2018

    Na ghi masle som oprazila por, nastruhany stopkovy zeler a nastruhanu mrkvu. Masko som si rozmixovala s paradajkou bez supky a pridala som k zelenine. Nechala som dusit a podlievala v pripade potreby. Mnamka.

    3. apr 2018

    to masko mixujete ešte za surova prosím vás?

    12. apr 2018
    12. apr 2018
    Komentár bol odstránený

    @25lenka25 prosím v akom mixeri mäska mixujete??

    29. apr 2018

    @ajusa1004 mam z lidlu tycovy s takou miskou s nozmi...neviem ci som to napisala jasne. Ked je toho viac tak meliem ale pri takychto porciach 😉

    29. apr 2018

    Ano viem aký,ved práve keď ste nikde nepisala že meliete ale mixujete, ale to by ma nenapadlo ☺️ Dakujem

    29. apr 2018

    @ajusa1004 nie je zac

    29. apr 2018

    @25lenka25 prosím vás to masko ste mixovali v tej miske s nozmi ci tým tyčovým? dakujem

    11. máj 2018

    @veronm v tej miske s nozmi

    11. máj 2018

    Dobry, a ake masko? Hovadzie?

    18. máj 2018

    @petus2 robila som to aj s telacim aj zajacim ale kludne moze byt akekolvek

    18. máj 2018

    @25lenka25 dakujem😉

    18. máj 2018