25 / 451
    Telacie gulky plnene mrkvou, omacka zo zeleniny a kolienka

    Dala som si varit kusky mrkvy. Kusok telacieho som mixla a zmiesala som so zltkom. Primerane k masku. Urobila som si z toho placky a do kazdej som zabalila kusok mrkvy. Maska som dala na rozohriate maslo ghi a ked sa zatiahlo podliala som vodu. Pridala som zvysnu mrkvu a este som pridala kusocky kalerabu. Nechala som podusit a potom po uvareni som omacku mixla. Podavala som s cestovinkou.

    30. mar 2018

    Ahoj dnes ideme skusit tento tvoj receptik. Vyzera to skvelo.. dam vediet ci bol uspech.. odkial cerpas napady na taketo receptiky?? A kde kupujes to masielko??

    23. jún 2018
    Komentár bol odstránený
    Komentár bol odstránený

    @radoslava3 @radoslava3 Ahoj dufam ze bude chutit. Maslo ghee si robim z 82% masla. Kupit sa da v bio obchode, dm... napady? Ktore ako, nieco na nete, nieco v knihach, nieco vymyslam... https://www.modrykonik.sk/blog/25lenka25/album/...

    23. jún 2018

    @25lenka25 malej to velmi chutilo malo to velky uspech.. len je to trosku pracne. Ja som to robila s tou mixovanou ryzou s hraskom lebo cestoviny spapka iba suche. Ked ich uvarim k jedlu tak ich nechce. Momentalne mame fazu vymyslania a preberania ale toto jej veeelmi chutilo.. davam palec hore tomuto receptiku a som rada ze sa takto s nami delis o napady lebo uz som bola chora z toho co vymyslim na papkanie..

    23. jún 2018