186mery
3. júl 2020
171 

Naše prvé UM odskúšané 🙂

Ahojte 🙂 

Tak už máme za sebou naše úplne prvé testovanie na MK, a prišlo k nám v pravý čas 🙂 Testovali sme mliečko Hipp Combiotik 2. Pár dní pred začiatkom sme ešte len začínali s príkrmami.

Poviem Vám, začiatky boli ťažšie hlavne pre to, že predtým Emka neskúšala vôbec UM, pila len moje mliečko😱. Možno sa pýtate, prečo som chcela začať skúšať umelé🤔. Tak nejak jej moje už nestačilo a začala vypytovať častejšie - a aj plakala🤷‍♀️.

Najprv sme UM začali skúšať do príkrmov. Mliečko jej v nich chutilo, kakala bez problémov, negrckala💪. Po obednom príkrme dokonca začala lepšie spinkať - a hlavne aj dlhšie, takže som zrazu mala viac času aj pre seba😊.

Po pár dňoch som neodolala a Hipp som odskúšala aj večer po kojení. Chutilo. Nočný spánok sa predĺžil👶.

Príprava mliečka je úplne jednoduchá, pri zarábaní s vodou sa nerobia hrudky a hlavne nesmrdí🍼. Asi aj preto zachutilo aj Emke. Síce je to odskúšané naše prvé UM, aj vďaka MK, ale meniť ho už nebudeme. Pre každú z nás je hlavné, aby boli detičky spokojné☝️. Kedže sme UM skúšali postupne, stihli sme minúť 2 a 1/2 krabice, takže ho papáme ešte stále🤗.

To, že krabica je ekologická, som už spomínala v 1 mojom príspevku, a za toto má mliečko veľké plus aj u mňa 😊.

Takto sme spoznali značku Hipp aj z hľadiska UM pre detičky. Predtým sme poznali iba ich kozmetiku, ktorá u nás tiež boduje👌. 

Ďakujeme, že sme mohli testovať mliečko Hipp a prajeme Vám pekné leto plné pohody! 🤗

#test_hipp3 #recenzia

Začni písať komentár...

Odošli