Máte niekedy strach z vlastného manžela?

adusik12457
15. jún 2020

Viem pisala som tu všelico ale teraz je to také bšelijake mám straštny strach z môjhomTeraz mi nič nerobí len je na niečo nasratý meviem načo a ja mám stres aby nezarypol do mňa.Proste mňa uź to sním nebavi vôbec ja rozmýšlam Že si nájdem iného veĺa pije a potom je zlý ja.Už neviem ako đalej čo robiť ..

polovnicka92
15. jún 2020

Prečo hneď do druhého vzťahu, keď si nie šťastná odid od neho ale najprv vylieč seba a potom rieš muža 😊😇

pribinak
15. jún 2020

Žiť s alkoholikom je náročné, to je bez debaty a navyše ak je ešte sj agresívny, tak dovi dopo

Čo robiť? Ak si vydatá, najskôr sa rozviesť a upratať si hlavu a sú potom hľadať iného chlapa.

taskataska
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
adusik12457
autor
15. jún 2020

@pribinak som vydatá proste niekedy hádky bitky kolkokrát mám z neho strach ja som rada ked je v robote že mám pokoj je to sním ťažké u nas je to tak 2dni ok potom zle ... ach jaj ja po pravde si volávam z byvalym ked je on v robote tieź mi radí že mám odisť ...nestretávam sa s byvalym iba si sem tam napišeme na fb nič inšie ale on o tom nevie chová sa ako chová .Nehovorim źe je lakomý to nie vôbec keď má vždy mi dá len on má niekdy také muchy že sa čudujem že ešte niesom z neho blazninci

adusik12457
autor
15. jún 2020

už skoro 5rokov sme spolu a nemáme ani dieťa ..tak co z neho proste aj to mi leze na nervy

pribinak
15. jún 2020

@adusik12457 máš kam ísť? Zajtra alebo v deň kedy je v práci sa zbal a chod preč. Nemáte deti, o to je to jednoduchšie.
Na internete je milión vzorov žiadosti o rozvod. Ak si to nevieš napísať, nájdi si právnika.
Pozri, ak cítiš že je zo nefunkčný vzťah, nie si šťastná, ukončí to čím skôr a nepredlžuj agóniu
Nechaj list na rozlúčku

meluela
15. jún 2020

@adusik12457 nemas co vahat, rozved sa cim skor, super ze nemate dieta, o to lahsie. agresivny alkoholik, to nikdy nebude dobre

hopsadobrandejsa
15. jún 2020

Ak nie si stastna tak radsej von z takeho vztahu kym v tom este nie je dieta.

Ja teda nechcem podpichovat ani nic podobne, ale tu na MK je celkom dost pripadov kedy zeny riesia problem s alkoholom u svojich muzov.

Mna osobne to len tak zaujima ci to na zaciatku vztahu zvyknu zeny zlahcovat alebo brat na lahku vahu. Obvykle to nie je, ze muz sa po svadbe zacne len tak opijat alebo zacne holdovat alkoholu.

Ak viete, ze clovek s ktorym ste si rad vypije, mna to celkom prekvapuje, ze v takom vztahu clovek pokracuje a potom po rokoch ich to zacne trapit.

Z osobnej skusenosti z rodiny viem ake problemy dokaze alkohol narobit takze ja byt zena tak si s clovekom ktory lubi vypit nic nezacinam. Malokedy sa to konci happyendom.

adusik12457
autor
15. jún 2020

nemám kam isť vôbec neviem sama ako to bude ale nezmeni sa to môže mi milion krát povedať źe ma lubi ale to sa takto nedá že dva dni ok potom zle proste jemu ked sa niečo nezalubi to je konec ja radßej utekám na dvor .. ach bože ja keby som vedela co ma čaká tak sa sním nedám ale človek mikdy nevie

janickacrazy
15. jún 2020

@adusik12457 nemáte deti, najvyšší čas odísť, pracuješ? nemáš rodičov? príbuzných, kamošku, kde by si mohla odísť aspon dočasne? pokiaľ pracuješ, tak hádam zvládneš platiť aj nejakú garzonku sama, či nie?

jaskolka
15. jún 2020

Hádky, bitky, on pije, je sprostý, agresívny, deti (chvalabohu) nemáte, ty sa ho bojíš a nevies co robít? .. Načo chceš byť v takom "vzťahu"? Pre dva dni, keď je ako tak milý? Iného hľadať nemusíš zatiaľ, funguj sama, ale toto reálne význam nemá...tudy cesta nevede...ak pracujes, podnájom zvládnes, na čas hádam môžeš ísť k rodičom, príbuznym, kamoške, úplne v krajnom prípade sú aj ubytovne, kým finančne sa nepozbieras aspoň na podnájom.

kitycat
15. jún 2020

@adusik12457 nadjdes si akurat tak dalsieho debila. Odist, byt sama a spoznavat samu seba a svoje hodnoty.

Neboj sa poziadat rodinu, kamaratky ci azyl

adusik12457
autor
15. jún 2020

rodinu ??? hmmm tá na mňa kašle tiež

sunny8
15. jún 2020

Nájdem si iného ? To len tak vyjdes na ulicu a ho máš ? Ja nechápem ako sa tak ľahko dá nájsť vzťah. A ešte k tomu normálny ..

taskataska
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
karolinakr
15. jún 2020

Ja som mala spolužiaka na ZŠ, ktory bol vyhlasený bitkár. Mal 2 bratov večne sťažnosti, matka sa ho zastavala, proste agresor, všetci sa ho báli.Ked som ho stretla dospeleho s mladou kočkou milou predavačkou z našho obchodu s babatkom na rukach, skoro mi oči vypadli.Že proste niekto dobrovolne si take hovado zavesi na krk.Sama priznala, že je "prudši".Čo to znamena, si viem domyslieť. Proste neviem ako je to, že žena sadne na lep chlapovi takémuto chlapovi
Ale to je vychova v rodine.Mne odmalička mama pilila uši, že keby ju len chlap raz udrel, že od neho odíde.Ona to kvetnatejšie opisovala, že :"sa do rána nedožije" Treba dcery odmala trenovať

marca12
15. jún 2020

Boze moj a preco si s nim? Nehladaj si ineho. Odid prec,najdi samu seba,vyrovnaj sa s tazkym manzelstvom a potom hladaj partnera. To je zacarovany kruh ist zo vztahu do vztahu. Zase natrafis na takeho isteho,ak sa nedas dokopy po rozvode.

kitycat
15. jún 2020

@adusik12457 moja mila to my nemame odkial vediet. Vykrikov do tmy je tu viac nez dost, ak si jedna z tych co je radsej s debilom ako sama, co nema hrdost a vsetkych 5 pohromade, tak budes pritahovat len degesov co si budu na tebe riesit komplex. A este budes rada lebo v stredu a sobotu poobede ma dobru naladu a preto sa predsa nebudes rozchadzat, ze?

Mas svoj zivot vo svojich rukach

danielak84
15. jún 2020

Chces si znicit cely zivot?Nastastie nemate deti tak utekaj kade lahsie.Moj otec bol a aj je alkoholik.Detstvo som nemala stastne a moja mama si pri nom znicila cely zivot.Nechapem preco sa nerozviedla aj ked som ju o to prosila.Vela krat sme utekali z domu dobyte v noci.Toto chces?Moja mama z tolkeho stresu ochorela a nedozila sa ani 58 rokov.Teraz ako bonus mi ostal otec na krku lebo sam sa nevie o seba postarat.Pije stale ale uz tak nevyvadza.

perdulka7
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
katarinka89
15. jún 2020

@adusik12457 dookola zakladas témy, tie isté, chcela si s ním otehotnieť, potom ťa skoro zahlusil, potom zasa si riešila testy s duchom, ach vidím, že k tvojej téme sa už ani meracia písať komenty baby, čo ťa už poznaju- lebo je to strata času. Nájdi si kamosku na pokec aby si zbytočne neplytvala energiou dievčat, ktoré ťa nepoznajú a chcú ti pomoct- no zbytocne

lolazmola
15. jún 2020

@adusik12457 keď nemáš dieťa neváhala by som ani hodinu.... Bez kým sa da

saja1
15. jún 2020

@perdulka7 super spisane. a pomedzi to x diskusii ako velmi chce otehotniet 👍

77daniela77
15. jún 2020

Mala by si si najst pracu v inom meste aj ubytovanie a konecne odisst od toho psychopata konecne.

jessicai
16. jún 2020

@adusik12457 počítaj s tým, že čím bude starší tým to bude horšie bude unavenejší z práce a nervoznejsí. Treba to riešiť čím skôr... zakial nie si tehotná.

kiki68
16. jún 2020

Nie, nikdy. Je to moja najblizsia osoba a doverujem mu aj keby co bolo. Je uzasny a nikdy som z neho nemala ani stipku strachu. Za 4 roky na mna ani raz nezvysil hlas.

0kristina0
16. jún 2020

Mila autorka, prisla si sa sem vyzalovat, trosku sa ti ulavi, potom vypnes kona a pojdes dalej zit ten svoj otrasny zivot. Naco je toto dobre? Keby ti bolo tak zle ako pises tak nevypisujes na MK ale uz si davno spratana niekde v rici.

daganov
18. jún 2020

@sunny8 dá sa ľahko nájsť vzťah, ale taký, ako má autorka témy.

veronikaszabova
18. jún 2020

@adusik12457 no co, za tie 3 dni si aj dajaku zmenu urobila? Odisla si?

mondolina
18. jún 2020

@polovnicka92
Preto iného lebo nerobí a myslí si, že sa bude o ňu stále niekto starať.