Znalecký posudok + CD

13. feb 2023

Dobrý deň vie mi niekto poradiť. V banke som brala hypotéku odovzdala som znalecký posudok s CD. Môže banka mi odmietnuť vrátiť CD? Alebo mám právo si ho vypýtať?

98
13. feb 2023

Nedávajú ho naspať, ty si ho aj tak neotvpríš je to špeci program a do viac bánk sme mali viac CD, a vrátili iba z tých kde sme nepodpísali papiere...

volterra
9. aug 2023

najnovšia skúsenosť s Prima bankou: sestra žiadala o hypo. K žiadosti doložila znalecký posudok, ktorý si dali vyhotoviť sami, samozrejme znalcovi zaplatili z vlastných prostriedkov. Banka žiadosť zamietla. Sestra žiadala vrátiť znalecký posudok, aby ho mohli predložiť v inej banke k žiadosti. Prima banka jej ho odmieta vrátiť, vraj musí byť uložený v úverovej dokumentácii klienta na centrále. Neviem, v akej úverovej dokumentácii, keď úver bol zamietnutý. Ale vraj za poplatok 20 eur jej vyhotovia kópiu . Takže banka zadržiava znalecký posudok, ktorý je vlastníctvom sestry a banke je vlastne na nič a ešte chce zaplatiť za to, že jej milostivo vyhotovia kópiu ! Dávajte si na to pozor.

poleva
21. mar 2024

To CD je pre vas nepoužiteľné..v PC si ho neotvorite