Snaha o bábätko deň po dni

6. okt 2021

Ahojte už štyri dni za sebou sa muž do mňa spravil lebo strašne túžime po bábätku, skúšali ste to aj vy tak že deň po dni ste skúšali a čakali ste len jedno bábätko,,,,?viem že to je blbé ale bojím sa aby sme potom nečakali dvojičky ,,...jasné keď aj dvojičky budem čakať jednoznačne si ich nechám ale racej by som len jedno, prosím blbé komentáre si nechajte.

bebotka
6. okt 2021

a čo má počet stykov spoločný s dvojičkami?

jaruna123
6. okt 2021

Dievca si prislo robit srandicky 👏👏

tehotna40
6. okt 2021

Myslím, že keď sa do teba spravil 4 dni za sebou určite to budu štvoričky, veľa šťastia!

lienka9
6. okt 2021

😳 omg.nemam tendenciu zosmiesnovat polozene otazky,ale toto ako fakt? 🤔

nafka0483
6. okt 2021

A ty si myslis, ze ovulujes zakazdym ked mas nechraneny styk? Ze kazdy jeden den si mala ovulaciu cize sa uvolnilo vajicko a teda kazdy jeden den mohlo dojst k oplodneniu? Alebo na zaklade coho si vydedukovala takuto otazku.

Skus si radsej nastudovat nieco o tom ako fuguje zenske telo, cyklus, co je ovulacia, kedy moze dojst k oplodneniu, lebo ocividne vobec nechapes ako to cele funguje.

tinka_1807
6. okt 2021

Milá autorka, odporúčam ti naštudovať si biológiu. Dvojičky nemajú žiaden súvis s tým, koľko krát sa do teba muž "urobí", ale závisí to od toho, koľko vajíčok vylúči tvoj vajecnik pri ovulácii. Väčšine žien pri ovulácii vylúči jedno vajíčko, no stáva sa, že vylúči aj dva, prípadne viac a vtedy môžu byť práve dvojičky/trojičky,... Tie za nazývajú tzv. "Dvojvajecne", "trojvajecne"... . Avšak, ak sú jednovaječné, tka ide o jedno vajíčko, jednu spermiu, akurát že nejakou reakciou organizmu sa ti v jednom vajíčku vývinu dve deti.
To je veľmi v skratke.... Ale teda pre tvoju informáciu muž do teba vylúči niekoľko tisíc/miliónov spermií, a ak by náhodou tvoje telo vylúčilo dve vajíčka, tak celkom iste stačí na dvojčatá len jeden styk.

klarissa25
6. okt 2021

Samozrejme keď skusate 3 dní po sebe budú trojicky keď 4, tak štvoricky viac by som už pre istotu neriskovala 🙉

lienka9
6. okt 2021

@klarissa25 co by bolo ak by si dali dve kola za den? Malo by dve hlavy 🤔😁

kiki68
6. okt 2021

Je to skoro nemozne spravit takto dvojicky. Budes rada ak spravis to jedno. Z celeho mesiaca mas asi 48jod na to, aby to vyslo. Aj ked sexujes ako kralik, tak mas iba stastie sa do tych 48hod trafit. To je vela veda

lilope
6. okt 2021

@lienka9 ako, teoreticky je možné počať dve dvojvaječné deti, sú prípady keď žena čakala dvojičky od dvoch partnerov. Ale prakticky je šanca takmer nulová.
@autorka s takmer 100% istotou sa ti to nestane.

azurova99
7. okt 2021

Mňa by skôr zaujímalo koľko máš rokov, neverím že dospelá žena sa opýta niečo takéto, to keď sa spraví do teba každý deň celý mesiac budete čakať 30deti či ako to je myslené, ako nič v zlom po prvé otehotnieť môžeš len počas ovulácie čo je raz za mesiac, po ďalšie zvyčajne ak sú dvojčatá a viac musia byť aj nejaké genetické predpoklady, a za mesiac sa spravia len dva vajíčka aj to je otazne

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre